TRUCKS

Мъж, държащ таблет, стои до прозорец и гледа надолу към автопарка си с камиони

Управление на автопарка

 

Изпреварете останалите с нашите индивидуални свързани услуги. С помощта на данните от вашите камиони и автопаркове те ще ви помогнат да намалите обема на документацията си, да подобрите потока от информация и да оптимизирате цялата си дейност.
 

Възможностите са безкрайни. Управлявайте по-лесно вашия автопарк и превози. Спестете гориво. Следете състоянието на вашите камиони. И много други. Освен това можете да правите всичко в приложението Volvo Connect – интерфейса за вашите цифрови услуги. То допринася за по-ефективна и рентабилна ежедневна работа и осигурява спокойствие, за да се съсредоточите върху това, което е наистина важно: грижа за вашите клиенти.

Причини да изберете услугите за управление на автопарка

  • Подобряване на потока от информация
  • Увеличаване на максималния пробег
  • Пестене на гориво
  • Максимизиране на полезния товар и пробега
  • Намаляване на обема на документацията
  • Поддържане на конкурентоспособност 

Volvo Connect

Независимо дали шофирате свой собствен камион, или управлявате цял автопарк, вече можете да свържете важни аспекти на бизнеса си по напълно нови начини. На едно място, с един вход и един изглед. Volvo Connect е интерфейсът за цифровите ви услуги. Представете си го като свой цифров дом, който прави транспортната ви дейност по-рентабилна.

Препоръчани услуги

Информация за активи

Получавайте незабавен общ преглед на целия си автопарк и проверявайте текущото състояние на всеки актив в реално време – с едно кликване. Функциите включват компилация от всички активи на камиони и ремаркета и тяхното състояние, информация за правните проверки (когато има такива), мониторинг на налягането в гумите, сигнали, предупреждения и известия за различни събития и възможността за добавяне на функционалност, като например изтегляне на данни от тахографа.

Приложение Volvo Connect

Възможностите на Volvo Connect, побрани в дланта на ръката ви. Осъществявайте достъп до мощни инструменти за анализ, информация за активи и времена на водача, управлявайте множество автопаркове и изпращайте незабавни съобщения – всичко от едно интуитивно и лесно за използване табло.

Сервизна история

Сервизната история е бърз и лесен начин за проследяване на завършените ви посещения в сервиза. Търсете по дата, договор, дилър, фактура или гаранция, за да намерите подробности за извършената работа и причината за посещението.

Регистрационен дневник

Намалете обема на документацията си и рационализирайте работния си процес. Регистрационният дневник позволява на водачите да докладват цифрово всички проблеми, свързани с камиони, ремаркета и други активи, така че мениджърът на автопарка да може незабавно да ги прегледа и обработи. Докладите могат да се преглеждат според спешността, а водачите могат също да видят дали даден проблем вече е регистриран, за да се предотврати двойно докладване.

Комуникация с автопарка

Използвайте вградената функционалност във Volvo Connect за разговори между потребители, включително водачи, използващи приложението Volvo Connect. Можете дори да прикачите информация за местоположението, изображения и файлове към вашите незабавни съобщения.

Достъп до данни

С достъпа до данни можете да споделяте информация за камионите си Volvo с други системи за управление на автопарка. Това ви дава гъвкавостта да работите ефективно с управлението на автопарка, независимо от платформата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪРА СИ

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.