VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Оптимизиран бизнес – услуги на Volvo Trucks

Управление на автопарка и услугите, за да извлечете максимална полза от вашия бизнес

ОПТИМИЗИРАН БИЗНЕС

 

Днешният достъп до данни за товарните автомобили и автопарковете ви дава възможност да оптимизирате работата си както никога досега. С нашите свързани услуги ежедневната ви работа ще бъде по-ефективна и печеливша. Ще ви даде спокойствие, за да се съсредоточите върху това, което е наистина важно – да се грижите за клиентите си.

Ние предлагаме индивидуални решения за вашите специфични нужди; от управлението на вашия автопарк и превози с Dynafleet, персонализирани съвети за подобряване на горивната ефективност с пакет Fuel Advice, до лесен достъп до всички ваши цифрови услуги и данни във Volvo Connect.

Икономия на гориво

Изберете от множество услуги, за да помогнете за повишаване на горивната ефективност и репутацията си на полагащи грижи за околната среда.

Максимален пробег

Чрез нашите свързани услуги можем да ви помогнем да поддържате товарните си автомобили готови за път и да сте на разположение за работа.

Производителност

Ние можем да ви помогнем да увеличите полезния товар и пробега за вашия автопарк, за да можете да останете конкурентоспособни и печеливши.

Свързани новини и истории

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪРА СИ

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.