TRUCKS

Позициониране

Услугата „Позициониране“ във Volvo Connect улеснява проследяването на камионите и планирането на транспортни задания. Дава ви достъп до подробни карти с информация за вашите камиони и водачи. Можете да проследявате позициите на превозните си средства в реално време. Преглеждайте информация за трафика и пътищата, станции за зареждане с гориво и др. Получавайте сигнали за проблеми, като превишена скорост и налягане в гумите. Можете дори да създавате геозони за проследяване на автомобили, докато влизат или напускат дадена зона. Всичко това, за да имате повече контрол върху всяка доставка.

Ключови предимства

Проследявайте вашите камиони
във Volvo Connect.

Анализирайте пътуванията и подобрете производителността.

Съобразени с графика
маршрути.

Получавайте сигнали за геозониране.

Следвайте трафика и пътните условия.

Вижте състоянието на акумулатора и зареждането.

Научете повече за услугата „Позициониране“ по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия дилър за повече информация.

Проследяване на единици оборудване

Искате ли да следите своите ремаркета, сервизни автомобили, контейнери и други подвижни компоненти? Функцията „Проследяване на единици оборудване“ предлага цялостен преглед на местоположението на компонентите ви. Функцията е включена във всички услуги на Volvo Connect и представлява полезно допълнение към услугата „Позициониране“.

Геозони

Трябва автоматично да информирате колегите си, когато превозни средства влизат или напускат дадена зона? Задаването на т.нар. геозони осигурява важна и спестяваща време информация, която се показва в кабината и в офиса, за влизането или излизането на камион от определена географска зона – например терминал.

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.