TRUCKS

Volvo FL. Вашият камион за доставки

Volvo FL е нашият най-компактен и пъргав камион. Той може да бъде адаптиран за редица приложения – от градски доставки до леки градски строителни дейности или сметосъбиране. Имате възможност да преминете изцяло на електричество или да разчитате на дизелова технология. Volvo FL и услугите, които допълват офертата, са разработени да подобрят вашия бизнес. Максималният пробег, ефективността и рентабилността са увеличени. А сега на работа.

Максимални приходи

Извлечете максимума от енергията и горивото

Енергия, адаптирана за вашите задачи

Всичко за силовите предавания на Volvo FL

Навън и наоколо

Работа около вашия камион

Факти за Volvo FL накратко

Изходна мощност на двигателя: 175 – 280 к.с
Четири размера на кабината
Електрически, дизелов
Шаси кабина
Подробна информация в спецификациите

Адаптирано за вашите задачи

Шаси, създадено за работа

Обширна гама услуги

Позволете на вашата дейност да бъде още по-добра

Вижте обзор на Volvo FL в интерактивната брошура за продукта

Идеалното решение за тези транспортни сегменти

Опции за кабина на Volvo FL

Акценти на Volvo FL

Опции за задвижване

Изберете между електрическо, газово или дизелово силово предаване. Можете да адаптирате Volvo FL за вашите задачи и договори – дори и за най-строгите разпоредби.

Опции за задвижване

Пъргавина

Този камион е лесен и бърз за маневриране в натовареното градско движение. Той предлага компактен формат, просторни прозорци и чудесна видимост.

Интериор

Достъп до кабината

Влизането и излизането от кабината на Volvo FL е много лесно. Това е огромно предимство, ако извършвате градски доставки или събирате отпадъци.

Екстериор

Услуги, които поддържат вашия бизнес

Направете го ваш. Вижте нашите аксесоари за камиони

Изтегляне на брошурата за Volvo FL

ЧЗВ за Volvo FL

Ако работите в градска среда и центъра на градовете и отдавате предимство на гъвкавостта и способността за маневриране в натоварен трафик и тесни улички пред голямата товароносимост, Volvo FL си заслужава да се разгледа по-подробно. Лесен е за шофиране и работи с ниски нива на шум и емисии – идеален за града и градските задачи.

О. Освен с дизелово гориво дизеловият модел Volvo FL работи с алтернативни горива, като биодизел и HVO. Освен това се предлага изцяло електрически Volvo FL Electric с нулеви емисии от ауспуха, тиха работа и електрически пробег до 300 km при типични операции.

Зависи от това как адаптирате своя камион – включително шасито и силовото предаване. Най-лекият Volvo FL има бруто тегло на превозното средство от общо 10 тона, което го прави идеален за градски доставки с голям капацитет. Ако се нуждаете от по-голяма товароносимост, има версии на Volvo FL, които превозват до 18 тона. Ако и това не е достатъчно, добра идея е да разгледате по-подробно Volvo FE.

Не, Volvo FL е оптимизиран да бъде камион за средни натоварвания за града и да притежава собствена товарна надстройка. Поради това той се предлага само като шаси кабина с два моста и бруто тегло на превозното средство до 18 тона. Ако трябва да теглите ремаркета или да превозвате по-тежки товари, препоръчваме да разгледате по-подробно Volvo FE или Volvo FM.

Можете да поръчате вашия Volvo FL с кабината за екипаж директно от нашата фабрика. Тази кабина може да превозва до 6 пътници, а специалист по надстройки може да изгради впоследствие противопожарен автомобил върху шасито. Ако трябва да се справите с по-трудни терени, се предлага версия 4×4 на Volvo FL. Говорете с местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите специалист по надстройки, който отговаря на вашите изисквания.

Всъщност е лесно с Volvo Trucks като партньор. Ако искате да преминете към електрически транспорт, можем да ви предложим пълен пакет с всички услуги и поддръжка, от които се нуждаете, за да преминете към електрическа мобилност.

За тези камиони има гама от дизелови двигатели от 210 до 280 к.с., които са достатъчни да покрият всичко от леки транспорти доставки до сметосъбиране и леки строителни дейности. Volvo FL Electric предлага 175 к.с. непрекъсната мощност, която е напълно подходяща за градски транспортни доставки и сметосъбиране.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.