VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Вашият градски помощник

Volvo FL

Този малък товарен автомобил за средни натоварвания е невероятно пъргав и много надежден. Перфектен е за доставки в града с много спирания и потегляния. Но може да бъде адаптиран и за по-тежки условия.

Той е създаден за непрекъсната употреба – а редица услуги и допълнителни функции го поддържат винаги на път. Повишава максималния ви пробег, увеличава ефективността ви и крайния счетоводен баланс.

Градски жител

Екстериор

Интериор

Горивна ефективност, вградена

Специално конструиран двигател. Нашата интелигентна трансмисия I-Sync. И цяла шепа услуги за икономия на гориво. Volvo FL е горивна ефективност на четири (или на шест) колела.

Максимален пробег – получете повече

Нашите услуги и иновации спомагат за предотвратяването на престоите. А ако все пак се получат, ги намаляват. Толкова е просто – и жизнено важно.

Наистина безопасен

Серия от изключителни функции за безопасност. И кабина, проектирана, за да осигурява безопасност за вас и за другите участници в движението.

Минете през лесния изход

В стеснен участък сте? Малкият радиус на завой на Volvo FL, помощта при смяна на предавките и усъвършенстваната ергономичност при шофиране го правят невероятно маневрен. А версията със задвижване на четирите колела е повече от добра във всяка ситуация.

Приближете се до Volvo FL

Разгледайте всяка характеристика на Volvo FL. И след това посетете местния дилър, за да получите практически впечатления.