TRUCKS

Пробег и маршрут

„Пробег и маршрут“ е мощен инструмент за планиране на маршрут и симулация на пробег за електрически камиони. Налична с Volvo Connect, услугата ви позволява да симулирате маршрута на камиона и да получите прогноза за неговия пробег и потребление на енергия. Това ви позволява да сте сигурни, че камионът ще има достатъчно електричество, за да изпълни задачата си, така че да можете да планирате транспортните задания с увереност. 

Много фактори влияят на пробега на електрическия камион. Те включват спецификацията на камиона, размера на полезния товар, външната температура, топографията на маршрута и дали камионът е оборудван със специални енергоемки машини, като например компактор за боклук. Разбирането на общото въздействие на тези фактори върху пробега на камиона може да бъде предизвикателство, но „Пробег и маршрут“ прави изчисленията автоматично вместо вас. Това улеснява управлението на вашия автопарк и ви помага да увеличите максимално ефективността на електрическите си камиони.

Ключови предимства

Симулирайте маршрута на камиона.

Прогнозирайте потреблението на енергия и пробега.

Добавете спирки за зареждане.

Изпратете маршрута до бордовата навигация на камиона.

Уверете се, че планът се спазва.

Поддръжка за всички електрически камиони.

Научете повече за „Пробег и маршрут“ по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия дилър за повече информация.

Други услуги за електрически камиони

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.