TRUCKS

Тя се казва Efficiency, той се казва Fun - една любовна история за два камиона Volvo в нов филм

Красива любовна история между два камиона: това е необичайният подход на Volvo Trucks да подчертае отличната управляемост и горивната ефективност на своя бестселър, Volvo FH.
Eдна любовна история за два камиона Volvo в нов филм
В новия филм на Volvo Trucks любовна история между два камиона, се използва, за да се подчертае управляемостта и горивната ефективност на Volvo FH с I-Save.

Горивната ефективност и удоволствието от шофирането често се разглеждат от шофьорите на камиони като две взаимноизключващи се неща. Или казано накратко, не можеш да имаш и двете. Но иновациите на Volvo за икономия на гориво, забавление и ефективност могат наистина да бъдат комбинирани. Това е илюстрирано в последния анимиран филм на компанията, който се съсредоточава върху любовната история между два камиона Volvo FH – тя се казва Efficiency, той се казва Fun.

Филмът подчертава продуктовите характеристики, които съставляват пакета за горивна ефективност I-Save, включително двигателя турбо компаунд, I-Shift, I-See, I-Torque, както и подобрения аеродинамичен дизайн – демонстрирани по начин, който не сте виждали никога преди. 

Пакетът I-Save бе представен от Volvo Trucks на клиентите през 2019 година и оттогава се радва на голям успех. Комбинираните му характеристики могат да допринесат за подобрения в икономията на гориво с до 13%.*

“Ние сме много горди с I-Save и с тази любовна история искаме да дадем на тези характеристики вниманието, което заслужават. За нашите клиенти I-Save е символ на изключителна икономия на гориво и отлична управляемост, и повечето от камионите Volvo FH, които продаваме днес, са оборудвани с I-Save,” казва Петер Францен, продуктов мениджър двигатели във Volvo Trucks.

Филмът е заснет в Хърватия и всички сцени с шофиране наживо са направени при безопасни условия в затворена зона. 


*В сравнение с нивата на консумация преди представянето на I-Save през 2019 г.

 

 Филмът можете да гледате тук

 Връзка към изображения с висока разделителна способност.

За допълнителна информация се обръщайте към:


Ина Игнатова

Маркетинг и ПР, Volvo Trucks България

ina.ignatova@volvo.com

+359 882401611

 


Снимки и видео материали за медиите са налична на Mediahub Volvo Trucks

 

 

Volvo Trucks предоставя цялостни транспортни решения за професионални и взискателни клиенти чрез своята пълна гама от средни до тежки товарни автомобили. Поддръжката на клиентите се предоставя чрез глобална мрежа от дилъри с 2200 центъра за обслужване в около 130 държави. Товарните автомобили Volvo се асемблират в 12 държави на различни континенти. През 2023 г. около 145 000 нови камиони Volvo са доставени на клиенти в целия свят. Volvo Trucks е част от Volvo Group, един от водещите световни производители на товарни автомобили, автобуси, строително оборудване и двигатели за морско и промишлено приложение. Групата предоставя също цялостни решения за финансиране и сервизно обслужване. Работата на Volvo Trucks се базира на основните ценности на компанията: качество, безопасност и грижа за околната среда.