TRUCKS

Тя се казва Efficiency, той се казва Fun - една любовна история за два камиона Volvo в нов филм

Красива любовна история между два камиона: това е необичайният подход на Volvo Trucks да подчертае отличната управляемост и горивната ефективност на своя бестселър, Volvo FH.
Eдна любовна история за два камиона Volvo в нов филм
В новия филм на Volvo Trucks любовна история между два камиона, се използва, за да се подчертае управляемостта и горивната ефективност на Volvo FH с I-Save.

Горивната ефективност и удоволствието от шофирането често се разглеждат от шофьорите на камиони като две взаимноизключващи се неща. Или казано накратко, не можеш да имаш и двете. Но иновациите на Volvo за икономия на гориво, забавление и ефективност могат наистина да бъдат комбинирани. Това е илюстрирано в последния анимиран филм на компанията, който се съсредоточава върху любовната история между два камиона Volvo FH – тя се казва Efficiency, той се казва Fun.

Филмът подчертава продуктовите характеристики, които съставляват пакета за горивна ефективност I-Save, включително двигателя турбо компаунд, I-Shift, I-See, I-Torque, както и подобрения аеродинамичен дизайн – демонстрирани по начин, който не сте виждали никога преди. 

Пакетът I-Save бе представен от Volvo Trucks на клиентите през 2019 година и оттогава се радва на голям успех. Комбинираните му характеристики могат да допринесат за подобрения в икономията на гориво с до 13%.*

“Ние сме много горди с I-Save и с тази любовна история искаме да дадем на тези характеристики вниманието, което заслужават. За нашите клиенти I-Save е символ на изключителна икономия на гориво и отлична управляемост, и повечето от камионите Volvo FH, които продаваме днес, са оборудвани с I-Save,” казва Петер Францен, продуктов мениджър двигатели във Volvo Trucks.

Филмът е заснет в Хърватия и всички сцени с шофиране наживо са направени при безопасни условия в затворена зона. 


*В сравнение с нивата на консумация преди представянето на I-Save през 2019 г.

 

 Филмът можете да гледате тук

 Връзка към изображения с висока разделителна способност.

За допълнителна информация се обръщайте към:

Ина Игнатова
имейл: ina.ignatova@volvo.com

Volvo Trucks доставя цялостни транспортни решения за взискателни професионални клиенти с пълната си гама от средно- и тежкотоварни камиони. Подпомагането на клиентите се осъществява чрез глобална дилърска мрежа, състояща се от 2 300 сервизни точки в 130 страни. Камионите Volvo се асемблират в 12 държави по света. През 2023 г. глобално са доставени приблизително 145 000 камиони Volvo. Volvo Trucks е част от Volvo Group, един от водещите световни производители на камиони, автобуси, строителни машини и морски и индустриални двигатели. Групата предоставя и цялостни решения за финансиране и обслужване. Дейността на Volvo Trucks се базира на основните ценности за качество, безопасност и грижа за околната среда.