TRUCKS

Благодарим Ви, че продължавате да превозвате стоки и товари.

| 3 min | 3 min

Уважаеми Клиенти,

Живеем в необикновени времена. Искам да Ви уверя, че екипът на Volvo Trucks в България прави всичко възможно, за да продължи да обслужва Вас, нашите клиенти, и в ситуацията на пандемията Covid-19. 

Днес всичките 5 сервизни центъра от мрежата на Volvo Trucks в България работят и имат налични резервни части, за да осигурят Вашите камиони да бъдат изправни, за да продължат да доставят всичко необходимо в страната и извън нея. В допълнение, повечето от 1 025-те сервиза на Volvo в Европа също продължават да сервизират камиони. 

Наблюдаваме развитието на ситуацията отблизо, предприемаме всичко необходимо, за да адаптираме операциите си и въведохме стриктни мерки за безопасност, за да може механиците в сервизните ни центрове да работят в групи и да поддържат камионите ви, и те да бъдат там, където е мястото им – на път!

Уверявам Ви, че съсредоточаваме всичките си усилия да осигурим непрекъснатост на Вашият бизнес. Сега това е по-важно от всякога, тъй като транспорта с камиони обезпечава доставките на жизненоважно медицинско оборудване, храни и други продукти, от които се нуждае обществото. Шофьорите на камиони са истински герои, често зад кадър, и в същото време на първа линия.

В тези времена на предизвикателства Ви благодарим за това, че продължавате да работите и за доверието Ви в нас!

 

Искрено Ваш,

Фредрик Олсон

Управител на Волво Груп България

Format JPEG Size 435 KB