TRUCKS

Volvo Trucks празнува 20 години в България

| 10 minutes
Световно известният шведски бранд за цялостни транспортни решения Volvo Trucks отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар!
Аnniversary edition
Снимката е илюстративна

По случай годишнината, Volvo Trucks България планира поредица от инициативи през цялата година и предоставя специални условия при подписване на договори за следпродажбено обслужване във всичките си сервизи в страната. Кампанията с мото "Тук за теб" предвижда също месеци на отворените врати в сервизните центрове в България. Стартът бе даден в сервизен център Бургас през месец февруари. През месец март „светлините на прожекторите“ са насочени към сервизен център Варна, а април е месецът на сервизен център Велико Търново. Сервизен център София избра месец май, а юни и началото на лятото бележат месеца на сервизен център Пловдив. В съответните месеци Volvo Trucks предоставя ваучери за безплатна диагностика в комбинация с допълнителни отстъпки за обслужване, консумативи и вложени в сервиза части.

 

Volvo Trucks България представи и специална серия камиони, посветени на годишнината, с отличителен дизайн и характеристики, свързани с оптимална горивна ефективност, комфорт за водача и максимална производителност.

В края на април Volvo Trucks България ще представи и новите модели Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX на клиентите си и местния пазар, като част от честването на 20-годишнината на компанията. През есента пък са планирани активности с основен фокус върху водачите, които са в центъра на развойната дейност на новите продукти на Volvo Trucks.

 

Volvo Trucks България поставя началото на дейността си на нашия пазар преди 20 години с малък екип и един сервиз - в района на летище София. През 2006 г. компанията открива първи собствен сервизен център в столицата, построен и оборудван изцяло по международните стандарти на марката. Две години по-късно отваря врати сервизен център в Бургас, не закъсняват и сервизни локации в Пловдив (открит през 2011 г.), Варна (2015 г.), както и допълнително сервизно хале в София (2016 г.). През последните три години, Volvo Trucks продължи да следва своята цялостна стратегия за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване на капацитета на сервизната мрежа в страната, влагайки 2 млн. лева в новия си сервизен център в Бургас, открит през 2017 г. Следва сервизна база във Велико Търново, която отваря врати през есента на 2018 г. и откриване на собствен сервиз в Пловдив през май 2019 г. С това общата инвестиция за развитието на сервизната мрежа у нас надхвърля 12 млн. лв.

 

Днес екипът на Volvo Trucks в България  наброява над 160 души и компанията планира да отпразнува годишнината си със специално събитие през месец април. 

За повече информация посетете уебсайта на Volvo Trucks и каналите в социалните мрежи:

 

www.volvotrucks.bg
www.facebook.com/VolvoTrucks/

За допълнителна информация, моля, обърнете се към:
Ина Игнатова, e-mail: ina.ignatova@volvo.com

За висококачествени видеоклипове в допълнение към това съобщение до медиите и други материали посетете http://www.thenewsmarket.com/volvotrucks

Изображения и филми за медиите можете да намерите в галерията с изображения и филми на Volvo Trucks на адрес http://images.volvotrucks.com

Volvo Trucks предоставя цялостни транспортни решения за професионални и взискателни клиенти, като предлага пълна гама от средни до тежки товарни автомобили. Поддръжката на клиентите се осигурява чрез глобална мрежа от 2100 дилъра и сервиза в повече от 130 държави. Товарните автомобили на Volvo се сглобяват в 14 държави на различни континенти. През 2019 г. над 131 000 камиона Volvo са доставени на клиенти в целия свят. Volvo Trucks е част от Volvo Group, един от водещите световни производители на камиони, автобуси, строително оборудване и двигатели за морско и промишлено приложение. Групата предоставя също цялостни решения за финансиране и сервизно обслужване. Работата на Volvo Trucks се базира на основните ценности на компанията: качество, безопасност и грижа за околната среда