TRUCKS

Volvo FH с I-Save

Повече радост, по-малко гориво.

Защо да избирате между изключителна управляемост и отлична икономия на гориво, когато можете да имате и двете? Постигането на перфектната комбинация между радост и икономия на гориво е целта на обновения Volvo FH с I-Save. Намаляване на разхода на гориво без компромис с производителността, мощността или удоволствието от предстоящия път. С две думи, това е камион, в който е лесно да се влюбиш.

Volvo FH с I-Save печели в независими тестове за икономия на гориво

В два независими теста, проведени от немски списания за товарни автомобили, Volvo FH с I-Save се класира на първо място по икономия на гориво.

 

Изтегляне на теста (PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

Това наистина доказва, че упоритата ни работа се отплаща. А с обновленията ни на силовото предаване Volvo FH с I-Save ще бъде още по-икономичен.

Отлична управляемост с обновена I-Shift

Обновленията на ефективността и управляемостта на скоростната кутия, която е еталон в отрасъла, направиха смяната на предавките с 30% по-бърза. Което означава много по-плавно изживяване при шофиране и драматично подобрение, когато става въпрос за постигане и поддържане на вашата скорост. Като цяло новата I-Shift осигурява ненадмината управляемост без компромис с горивната ефективност.


Прочетете повече за I-Shift

Топ 9 обновления за пестене на гориво

Тези усъвършенствания на силовото предаване и кабината не само подобряват икономията на гориво, но също така осигуряват по-плавно и по-приятно изживяване при шофиране – на пътя и извън него. Вижте 9-те основни акцента за пестене на гориво.

Запознайте се с идеалния си партньор

Искате да се запознаете с Volvo FH с I-Save? Вашият местен дилър ще се радва да ви го представи. С новото силово предаване и аеродинамичните обновления това може да е камионът, който сте търсили през цялото време.