TRUCKS

Volvo FM – вашият мобилен офис

Натовареният график изисква правилните инструменти, за да направят ежедневието ви да протича още по-гладко. Volvo FM е работното място на активния шофьор и съчетава отличен комфорт с пъргавина, удобство и изключителна видимост. Поръчайте своя – съобразен с работния ви ден.

Адаптирано за вас

Вашият Volvo FM, създаден за вашите нужди

Мощност, приспособена за вашата задача

Подробности за силовите линии на Volvo FM

Следващата стъпка в еволюцията

Нов, модерен профил – в по-добра форма от всякога

Факти за Volvo FM накратко

Изходна мощност на двигателя: 330 – 500 к.с.
Шест размера на кабината
Дизел, биодизел, HVO, LNG и електрически
Влекач или шаси кабина
Подробна информация в спецификациите

Персонализирано за вашата производителност

Шаси, създадено за вашата работа

Обширна гама услуги

Намалете още повече от работата си

Get an overview of the Volvo FM in the interactive product brochure 

Опции за кабина на Volvo FM

Акценти на Volvo FM

Какво казват хората за Volvo FM?

Вече преминахме изцяло на Volvo, тъй като чувстваме, че техните основни ценности са в много тясна връзка с нашите.

Услуги, които поддържат вашия бизнес

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

ЧЗВ за Volvo FM

Той може да бъде приспособен за широк спектър от транспортни задачи. Освен гамата от възможности за избор на кабина и силови линии шасито може да бъде оптимизирано за превози, вариращи от градски доставки до транспорт на контейнери, насипни товари и строителни материали. Новата кабина на Volvo FM предлага първокласен комфорт на дълги разстояния, като същевременно е удобна за влизане.

Ако искате, можете да получите своя Volvo FM със здрав спомагателен мост с тандемно задвижване. Той предлага чудесна комбинация от товароносимост, сцепление и горивна ефективност – особено с функцията за повдигане на тандемния мост. Този товарен автомобил ще ви отведе далеч в тежки условия. Ако обаче наистина имате нужда от задвижван преден мост, ви препоръчваме да разгледате по-отблизо Volvo FMX.

Зависи каква версия ще изберете. Дневните кабини са направени така, че да ви предоставят необходимото пространство за шофиране и справяне със задачите ви, като същевременно оптимизират дължината на товарната надстройка. Спалните кабини и кабината Globetrotter предлагат много място и голям комфорт за пренощуване.

Volvo FM предлага удобно влизане, което е чудесно, ако влизате и излизате от кабината по-често. Освен това седите близо до земята и имате много добра видимост близо до товарния автомобил. В кабината на Volvo FH седалката е разположена по-високо и разполагате с повече пространство и равен под. Изборът зависи от вас и от това, на което отдавате предимство.

Да, може! Всички наши двигатели D11 и D13 могат да работят на HVO, а някои от тях – на биодизел. Освен това предлагаме два двигателя, които могат да работят на втечнен природен газ или биогаз (LNG), което ще намали значително вашия екологичен отпечатък.

Запознайте се с Volvo FM при вашия дилър

Имате въпроси? Искате да поговорите с някого за вашия бъдещ камион? Или знаете, че сте готови да надстроите до новия Volvo FM?