TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Най-силното звено в градските вериги за доставки

РЕГИОНАЛЕН ТРАНСПОРТ

Когато свързвате регионалните логистични центрове, залогът е висок. Сроковете за доставка, вашата репутация и репутацията на вашите клиенти, договорите и бъдещите поръчки. Ние ви предоставяме инструментите, които могат да ви помогнат да изпълните специални изисквания и да спазите обещанията си. Инструментите, които могат да ви помогнат да сте ефективни, прецизни и предвидими със сроковете за доставка, както и с разходите.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Видимост
Отлична видимост с обширна площ на прозорците и оптимизиран дизайн на огледалата. Можете да добавите до осем камери – една от тях е ъгловата камера от страната на пътника, разположена в неговото огледало за обратно виждане.


Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Търсите перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение на раменете? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering.

Вашите данни – под ваш контрол
Volvo Connect е уеб интерфейсът за вашите цифрови услуги – вашият цифров дом за по-рентабилна транспортна дейност. Той ви позволява да увеличите още повече максималния пробег, ефективността и производителността на камиона.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch предлага много плавно, динамично ускорение. Трансмисията сменя предавката за части от секундата. 

Оптимизиране с I-See
I-See използва данни за топографията, за да оптимизира скоростта и превключването на предавките по маршрутите ви за осигуряване на горивна ефективност. 

Камиони, задвижвани с газ
Нашите камиони, задвижвани с газ, работят с LNG (втечнен природен газ), който незабавно намалява вашия CO2 отпечатък, като същевременно поддържа вашата производителност и продуктивност. Освен това предлагат голям потенциал за намаляване на разходите за гориво.

Комфортни кабини
Всички наши кабини поддържат високи нива на комфорт, ниски нива на шум и предлагат много пространство. За вас и нещата, от които се нуждаете.

Volvo Gold Contract
Най-добрият начин да си осигурите максимален пробег е Volvo Gold Contract, който включва цялата превантивна поддръжка и ремонт на камиона срещу фиксирана месечна такса. Вашият товарен автомобил освен това комуникира дистанционно със сервиза, така че посещенията ви да бъдат възможно най-ефективни. Товарният автомобил се поддържа в най-доброто възможно състояние и имате пълен контрол върху разходите си. Ако пробегът ви варира, изберете Flexi-Gold Contract, който предлага същото покритие, но срещу такса, адаптирана към ритъма на вашия бизнес.

Вашият камион ви очаква

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия бизнес за регионален транспорт.