TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Тежките условия изискват издръжливо оборудване

Минен и кариерен транспорт

Стръмни наклони, отвесни спускания, резки завои и ограничени пространства с натоварен догоре камион – всичко това изисква максимална концентрация и контрол от ваша страна. Ние сме на ваше разположение, за да ви помагаме, за да можете да поддържате производствен поток дори когато условията са трудни.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Спомагателен мост за 38 тона
Търсите издръжливо решение, което да увеличи вашата производителност, за да можете да превозвате повече товари?

Здрава предна част
Проектирана за натоварена употреба по труден терен.

I-Shift с предавки за бавен ход
Получете отлична способност за стартиране дори при натоварен догоре камион – и си осигурете пълен контрол върху мощността при много ниски скорости.

Товарни автомобили с пет моста от завода
Ние изграждаме вашия камион Volvo в нашия завод с до пет моста в конфигурация 10×4 или 10×6, за да можете да превозвате огромни полезни товари дори без ремарке.

Сцепление, когато ви е необходимо.
Поемете контрола върху сцеплението и производителността си. Блокировките на диференциалите се управляват лесно чрез удобен за използване интерфейс. А ако нашият камион има задвижван преден мост, той автоматично се включва, когато имате нужда. И се изключва, когато не ви трябва.

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Търсите отлична маневреност, съчетана с по-малко напрежение на раменете? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering.

Кабини за подземни мини
Нашите ниски дневни и ниски спални кабини са идеални за работа под земята, където височината е ограничена. Можете дори да предпазите кабините си с конструкция за защита от падащи предмети. И със стоманен покривен люк вместо стъклен покрив.

Планиране на сервизното обслужване от Volvo
Принудителните престои и спешните ремонти намаляват максималния пробег и приходите ви. Проактивното сервизно обслужване и превантивната поддръжка ги увеличават. Така че планирането си струва. Добрата новина е, че ние ще го направим вместо вас. Планът за сервизно обслужване от Volvо е създаден специално за вашия камион и за бизнеса ви. Максималният пробег се оптимизира и освен това – напълно безплатно.

Препоръка от клиент

Никога не знаеш какво те очаква по-нататък по пътя. Почвата се размества, така че това, което изглежда по един начин в даден момент, може бързо да се промени в следващия

Започвате нещо ново?

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия транспортен бизнес за мини и кариери.