TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Свързване на региони и държави

ТРАНСПОРТ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Дългите разстояния не са ви чужди. Без значение докъде ви отвеждат задачите – вашата работа е да спазвате обещанията си. И да помагате на другите да спазват своите. Ние знаем, че всичко трябва да работи и че трябва да извлечете максимума от всяка капка гориво. Ние сме на ваше разположение да ви помогнем да се чувствате така сякаш разстоянията са по-кратки.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Спестете гориво с I-Save
Системата позволява да преодолявате хълмове и наклони на по-висока предавка, като пести гориво без загуба на скорост и осигурява по-плавно движение.

Оптимизиране с I-See
I-See използва данни за топографията, за да оптимизира скоростта и превключването на предавките по маршрутите ви за осигуряване на горивна ефективност.

Безопасно спускане по наклон с усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията
Товарният автомобил и ремаркето са напълно натоварени надолу по склона. Усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията задейства спирачките на колелата на ремаркето, за да изправи автомобилната композиция и да избегне усукване.

Dynafleet Гориво и околна среда
Услугите за управление на автопарка улесняват мониторинга на работните характеристики на товарните автомобили и ефективността на водачите. Бързата и точна услуга ви помага да идентифицирате потенциални икономии.

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Търсите перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение върху раменете? Или искате помощ за избягване на поднасяне и неволно излизане от пътната лента? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering.

Система с четири акумулатора
Можете да получите акумулаторна система, която гарантира високо ниво на комфорт за живеене на борда, без да прави компромис със способността за стартиране на следващата сутрин.

Товарни автомобили на газ
Нашите товарни автомобили, задвижвани с газ, работят с LNG (втечнен природен газ), който незабавно намалява вашия CO2 отпечатък, без да се влошава производителността. Освен това предлагат потенциал за намаляване на разходите за гориво.

Кабини Globetrotter – разширяване на пространството
Преди десетилетия измислихме концепцията за кабина Globetrotter, за да направим живота на пътя по-комфортен и по-безопасен. С до 220 см вътрешна височина, комфортни удобства за спане и множество интелигентни места за съхранение за всички вещи, от които се нуждаете за живот на път.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch предлага непрекъснат поток от мощност, който ще промени начина ви на шофиране – и ще увеличи производителността ви. 

Препоръка от клиент

Тъй като пътуваме много по планински пътища, се нуждаем от автомобили, които предлагат ефективност, но имат нисък разход на гориво

Готови за още по-дълъг път

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия транспортен бизнес на дълги разстояния.