TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Да стигнеш, където трябва

ГОРСКО СТОПАНСТВО И ТРАНСПОРТ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

Тесни пространства, минимален пътен просвет, лоши пътни настилки и предизвикателни наклони – сблъсквали сте се с всичко това. Транспортирането на дървен материал, дървени стърготини и горски продукти изисква умение и прецизност от вас и вашето оборудване. Предлагаме ви решения, които ви помагат да направите повече за по-малко време. Решения, които са създадени за трудни приложения и никога не ви подвеждат.

Volvo FH16

Отличен комфорт и огромна мощност

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 550 – 750 к.с.

Просторни и комфортни кабини в пет размера. Оптимизиран за тежки задачи и дълги разстояния. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, HVO.

 

Основни характеристики

Volvo Dynamic Steering с персонални настройки и подпомагане на стабилността. I-Shift с предавки за бавен ход. Няколко задни скорости. Повдигане на тандемния мост. Броня за тежки условия.

Volvo FH

Отличен комфорт и ефективност

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 420 – 540 к.с.

Просторни и комфортни кабини в пет размера. Оптимизиран за дълги разстояния.

Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, LNG, биодизел, HVO.

 

Основни характеристики

Volvo Dynamic Steering с персонални настройки и подпомагане на стабилността. I-Shift с предавки за бавен ход. Няколко задни скорости. Повдигане на тандемния мост. Броня за тежки условия.

Volvo FMX

Създадени за труден терен

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 330 – 540 к.с.

Безопасни и комфортни кабини в шест размера. Оптимизиран за голяма товароносимост в трудни условия. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, HVO, биодизел.

 

Основни характеристики

I-Shift с пълзяща предавка. Повдигане на тандемния мост.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

До 750 конски сили – напълно обуздани
С Volvo необходимата мощност винаги ще ви бъде под ръка. Зад волана на Volvo FH16 това означава мощност до 750 к.с. и въртящ момент 3550 Nm. Мощността е налице, когато имате нужда от нея, което прави Volvo FH16 лесен за управление.

I-Shift с предавки за бавен ход
Получете отлична способност за стартиране дори при натоварен догоре товарен автомобил – и си осигурете пълен контрол върху мощността при много ниски скорости. С I-Shift с предавки за бавен ход не е нужно да правите компромис нито с икономията на гориво, нито със способността за стартиране.

Безопасно спускане по наклон с усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията
Товарният автомобил и ремаркето са напълно натоварени надолу по склона. Усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията задейства спирачките на колелата на ремаркето, за да изправи автомобилната композиция и да избегне усукване.

Контрол на сцеплението
Интерфейсът на водача ви дава детайлизиран контрол върху натоварването на всеки мост, функцията за натиск на спомагателния мост и всички диференциали. Просто завъртете регулатора за контрол на сцеплението по часовниковата стрелка за по-добро сцепление.

Оптимизиране с I-See
I-See използва данни за топографията, за да оптимизира скоростта и превключването на предавките по маршрутите ви за осигуряване на горивна ефективност.

Броня за тежки условия
Здравата предница с усилена броня и метална защита на двигателя предпазва важните части и прави товарния автомобил подходящ за тежки приложения.

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Търсите перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение върху раменете? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering.

Външно кормилно управление
Volvo Dynamic Steering предлага възможност за дистанционно кормилно управление. За да можете да управлявате товарния си автомобил далеч от мястото на водача.

Комфортни кабини
Всички наши кабини поддържат високи нива на комфорт, ниски нива на шум и предлагат много пространство. За вас и нещата, от които се нуждаете.

Маневреност
Улеснихме управлението на дълги композиции с много мостове. Задно- и предноразположените спомагателни мостове осигуряват широки ъгли на завиване. А благодарение на повдигането на тандемния мост на товарния автомобил с тандемно задвижване завиването е като при такъв с единично задвижване.

Видимост
Обширна площ на прозорците и оптимизиран дизайн на огледалата означават отлична видимост. Освен това можете да добавите до осем камери – като изгледите от камерите се показват на допълнителния дисплей. Контролът е във ваши ръце.

Предно задвижване, когато е необходимо
Автоматичният контрол на сцеплението включва задвижвания преден мост, когато имате нужда от него. И го изключва, когато не ви трябва.

Място за кран
Изберете една от нашите ниски спални кабини и направете място за кран отгоре.

Защитете максималния си пробег с договора Volvo Gold Contract
Най-добрият начин да си осигурите максимален пробег е Volvo Gold Contract, който включва цялата превантивна поддръжка и ремонт на товарния автомобил срещу фиксирана месечна такса. Вашият товарен автомобил освен това комуникира дистанционно със сервиза, така че посещенията ви да бъдат възможно най-ефективни. Товарният автомобил се поддържа в най-доброто възможно състояние и имате пълен контрол върху разходите си. Ако пробегът ви варира, изберете Flexi-Gold Contract, който предлага същото покритие, но срещу такса, адаптирана към ритъма на вашия бизнес.

Препоръка от клиент

Трябва постоянно да следим горивната ефективност и да оптимизираме разхода на гориво, защото винаги превозваме пълни товари.

Вашият работен кон ви очаква

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия бизнес за горското стопанство и транспорт на дървен материал.