TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Доставки за утрешния свят. Днес

СТРОИТЕЛЕН ТРАНСПОРТ

Градовете растат. Вие и вашите камиони карате всичко това да се случва – и всички зависят от вашите доставки. Предлагаме решения, които могат да ви помогнат да поемате повече товари, да се справяте с по-трудни терени, да намалите времената на цикъл, да увеличите максималния пробег, да свалите напрежението от раменете на водача и да намалите разхода на гориво. 

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Здрава предна част
Проектирана за най-трудния терен в света.

I-Shift с предавки за бавен ход
Отлична способност за стартиране дори при натоварен догоре камион – и си осигурете пълен контрол върху мощността при много ниски скорости.

Мощност за всяка нужда
С Volvo винаги ще разполагате под ръка с необходимата мощност. Силови линии за Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE или Volvo FL.

Контрол на сцеплението
Лесен за използване панел за контрол на сцеплението, с който няма да затънете. Просто завъртете регулатора по посока на часовниковата стрелка, за да включите блокировките на диференциалите, задвижвания преден мост и другите помощни средства за сцепление.

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение на раменете.

Външно кормилно управление
Управлявайте камиона извън кабината.

Повдигане на тандемния мост
Перфектното решение, ако шофирате с тежък товар в едната посока и правите празен курс в другата.

Повече товар на пътя
Нашите шасита се предлагат с различни компоненти и окачвания, за да се адаптират към различни нужди. С нашето въздушно окачване можете да комбинирате голяма товароносимост, перфектна маневреност и комфорт при шофиране. Предните мостове с въздушно окачване поемат до 10 тона всеки. Това може да увеличи вашата производителност, да подобри работната ви среда и да съхрани компонентите във вашия камион поради по-малкото вибрации.

Комфортни кабини
Всички наши кабини поддържат високи нива на комфорт, ниски нива на шум и предлагат много пространство. Винаги за вашата безопасност. Интериор на кабината за  Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE или Volvo FL.

Видимост
Отлична видимост с обширна площ на прозорците и оптимизиран дизайн на огледалата. Добавете до осем камери за още повече изгледи.

Концепция на универсално шаси
Концепцията на шасито на Volvo Trucks означава, че можете да получите желаните рами и мостове, монтирани директно в завода. Вашият дилър ще ви помогне да приспособите своя камион.

Лесно монтиране на надстройки
Ние улесняваме производителите на надстройки да приспособят вашия камион за вашата дейност. Инструкциите за производителите на надстройки на Volvo предлагат ясни насоки.

Защитете максималния си пробег с договора Volvo Gold Contract
Най-добрият начин да си осигурите максимален пробег е Volvo Gold Contract, който включва цялата превантивна поддръжка и ремонт на камиона срещу фиксирана месечна такса. Вашият товарен автомобил освен това комуникира дистанционно със сервиза, така че посещенията ви да бъдат възможно най-ефективни.

Препоръка от клиент

Товарният автомобил е много стабилен, дори когато товарът е тежък. Скоростната кутия I-Shift е изключително прецизна. Мисля, че този камион е много добър.

Изградете бъдещето си

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия транспортен бизнес за строителството.