TRUCKS

Нека вашият товарен автомобил Volvo си остане Volvo с помощта на възстановените части.

Volvo Reman

Вземете също толкова надеждни като оригиналните резервни части Volvo, но на по-ниска цена – и с по-малко въздействие върху околната среда.

Надежден. Издръжливи. На достъпна цена.

Един компонент е Volvo само ако отговаря на високия стандарт за качество, който очаквате от нас. Във всеки детайл. От Volvo Reman можете да очаквате същото. Защото това са оригинални части Volvo, които са фабрично възстановени до първоначалното си състояние и имат конкурентни цени. Всъщност стандартите за качеството на възстановените части са точно същите както за чисто новите. И те са подкрепени с абсолютно същата гаранция.

Характеристики и предимства

  • По-рентабилни от новите части
  • Винаги отговарящи на най-новите технически спецификации
  • Същите гаранционни условия както при оригиналните части Volvo
  • По-малко време в сервиза в сравнение с извършването на ремонт
  • Същото високо качество и производителност както при нова част
  • Намалено влияние върху околната среда

Вижте как върнатите основни компоненти стават части от Volvo Reman

Вижте как чрез процеса на фабрично възстановяване върнатите основни компоненти получават нов живот като части Volvo Reman. 

Правилният избор за околната среда

В сравнение с производството на нови части възстановяването на износени части може да изразходва до 85% по-малко материали и до 80% по-малко енергия. Което означава, че когато избирате Volvo Reman, вие не само правите правилния избор за вашия камион, но и за околната среда.

Частите, от които се нуждаете

Гамата ни от части Volvo Reman е една от най-пълните на пазара. В нея ще откриете всичко – от инжектори, контролни блокове и съединители до двигатели, скоростни кутии, турбокомпресори и филтри за твърди частици (DPF) – на цена, която ще ви хареса, и по стандарт, на който можете да разчитате.

Тествани. И повторно тествани.

Осигуряването на качеството започва в момента, в който износената част се върне при нас. Първо разглобяваме, почистваме и внимателно проверяваме всички компоненти. Лагерите, уплътненията, четките и други подобни се заменят с чисто нови оригинални резервни части Volvo. Компонентите се обработват машинно в съответствие с техническите изисквания и се осъвременяват до най-новите налични спецификации. След това тестваме отново всички части Volvo Reman, преди да напуснат завода. И накрая, частите се монтират в сервизи на Volvo от механици на Volvo.

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.