VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Надеждни. Издръжливи. На достъпна цена.

Надеждни. Издръжливи. На достъпна цена.

Volvo Reman

Вземете също толкова надеждни като оригиналните резервни части Volvo, но на по-ниска цена – и с по-малко въздействие върху околната среда.

Гарантирано качество

Един компонент е Volvo само ако отговаря на високия стандарт за качество, който очаквате от нас. Във всеки детайл. От Volvo Reman можете да очаквате същото. Защото това са оригинални части Volvo, които са фабрично възстановени до първоначалното си състояние и имат конкурентни цени. Всъщност качеството е точно същото като на чисто нова част. И са подкрепени с абсолютно същата гаранция.

Правилният избор за околната среда

Правилният избор за околната среда

В сравнение с производството на нови части възстановяването на износени части може да изразходва до 85% по-малко материали и до 80% по-малко енергия. Което означава, че когато избирате Volvo Reman, вие не само правите правилния избор за вашия камион, но и за околната среда.

Частите, от които се нуждаете

Частите, от които се нуждаете

Гамата ни от части Volvo Reman е една от най-пълните на пазара. В нея ще откриете всичко – от инжектори, контролни блокове и съединители до двигатели, скоростни кутии, турбокомпресори и филтри за твърди частици (DPF) – на цена, която ще ви хареса, и по стандарт, на който можете да разчитате.

Тествани. И повторно тествани.

Тествани. И повторно тествани.

Осигуряването на качеството започва в момента, в който износената част се върне при нас. Първо разглобяваме, почистваме и внимателно проверяваме всички компоненти. Лагерите, уплътненията, четките и други подобни се заменят с чисто нови оригинални резервни части Volvo. Компонентите се обработват машинно в съответствие с техническите изисквания и се осъвременяват до най-новите налични спецификации. След това тестваме отново всички части Volvo Reman, преди да напуснат завода. И накрая, частите се монтират в сервизи на Volvo от механици на Volvo.

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.