VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Volvo FM

Удобното работно място на колела 

Volvo FMX

Винаги се справя. На пътя и извън него. 

Ново поколение тежкотоварни камиони

Volvo FH16

Мощност, комфорт и надеждност в перфектна комбинация 

Volvo FH

Върховното изживяване при превози на дълги разстояния 

Обширна гама услуги

Намалете още повече от работата си 

Транспортни решения за вашата дейност

Ние предлагаме камиони и услуги, които подпомагат успеха на вашите транспортни дейности. Независимо от отрасъла или транспортните ви нужди, ние имаме решение, което е подходящо както днес, така и в бъдеще. Как можем да ви помогнем?

Нашите товарни автомобили

Нашите услуги

Най-нови съобщения до медиите

08A3977 FH 4x2, полуремарке за превози на дълги разстояния на път

Volvo Trucks пуска на пазара новия Volvo FH – следващо поколение камион, проектиран с мисъл за водача

Volvo Trucks пусна на пазара новия Volvo FH, включващ кабина с преработен дизайн, иновативни функции за безопасност и работна среда, фокусирана към водача. Основна цел на новия дизайн е да осигури на водача по-продуктивен, по-безопасен и по-комфортен живот на пътя.
R2A8182 Новата гама тежкотоварни камиони на Volvo Trucks

Volvo Trucks пуска на пазара ново поколение тежкотоварни камиони с фокус върху водача

Volvo Trucks представя четири нови камиона с основен фокус върху работната среда, безопасността и производителността на водачите. „Ние наистина се гордеем с тази голяма перспективна инвестиция. Нашата цел е да бъдем най-добрият бизнес партньор на нашите клиенти, като ги правим още по-конкурентоспособни и им помагаме да привлекат най-добрите водачи на един все по-труден пазар“, казва Рогер Алм, президент на Volvo Trucks. Четирите тежкотоварни камиона – Volvo FH, FH16, FM и FMX – представляват около две трети от доставките на Volvo Trucks.
Volvo Trucks представя новия Volvo FH16

Volvo Trucks представя новия Volvo FH16 – комбинация от комфорт и мощност за по-добра производителност

Volvo Trucks пусна на пазара ново поколение Volvo FH16, което успешно съчетава нови функции за безопасност и работна среда, ориентирана към водача, както и най-новите технологии, за да осигури на клиентите повишена производителност. Новият флагман на марката принадлежи на следващото поколение превозни средства на Volvo Trucks, проектирани с мисъл за водача.
Новият Volvo FMX

Volvo Trucks пренася своя най-здрав строителен камион в бъдещето с новия Volvo FMX

Volvo Trucks пусна на пазара напълно новия Volvo FMX с изцяло нова кабина, увеличен полезен товар и иновативни функции за безопасност. С увеличени натоварвания на предния мост до 20 тона и спомагателен мост за 38 тона новият Volvo FMX е създаден за най-суровите условия и най-трудните задачи.
08A3740 FM 4x2 влекач с ремарке

Volvo Trucks представя новия Volvo FM – проектиран да привлича водачи с нова кабина и по-добра видимост

Volvo Trucks пусна на пазара Volvo FM от следващо поколение, оборудвано с множество подобрения и иновации в работната среда на водача, които осигуряват по-високо ниво на комфорт, безопасност и производителност. „Просторен и с изключителна видимост, новият тежкотоварен камион Volvo FM е проектиран да бъде най-доброто работно място на колела във всички сегменти“, заявява Рогер Алм, президент на Volvo Trucks.

Най-нови статии

Заснежен път, пресичащ гората в източна Финландия
| 4,5 минути четене | 4,5 минути четене

„Това е огромна разлика“: изключителни икономии на гориво и AdBlue по трудните пътища на Финландия

Финландската компания Kuljetusliike Antti Airaksinen наскоро започна да използва Volvo FH с I-Save за своите дейности за дистрибуция на храни. Оттогава разходът на гориво е намалял с 4,5 литра на 100 километра, което оказва огромно влияние върху рентабилността на компанията.
Първото автономно решение на Volvo Trucks в реална работна ситуация.

Напълно ново начало

В мината Brønnøy Kalk в Норвегия се тестват автономните камиони Volvo FH, превозващи варовик по петкилометрова отсечка. Това е първото автономно решение на Volvo Trucks, използвано в реална работна ситуация. Целта е да се подобри значително производителността и безопасността на мината.
Камион Volvo пътува из чешката провинция
| 7 минути четене | 7 минути четене

Намаляване на разхода на гориво над всички очаквания

Само след четири години чешкият превозвач Vapas намали разхода на гориво с 10 процента. Ключ към успеха му бяха редовните обучителни сесии и образоването на водачите как да извличат максимума от най-новите технологии на Volvo.
Диаграма на хълмиста местност в базираната на карти система I-See
| 2 минути четене | 2 минути четене

Спестете разходи за гориво с актуализираната I-See

Самообучаващата се система I-See сега е актуализирана чрез добавянето на облачни картографски данни, което позволява да се използва в повече ситуации, подобрявайки функционалността, управляемостта и най-вече разходите за гориво.
Концептуален камион Volvo
| 4 минути четене | 4 минути четене

Новите стандарти за емисии на CO2 и икономия на гориво на ЕС и пътят, който предстои

Всички нови европейски камиони вече трябва да отговарят на строгите стандарти за емисии на CO2 и икономия на гориво на ЕС. Volvo Trucks инвестира много средства в нови устойчиви транспортни решения и продължава да работи усилено, за да се справи с огромното въздействие, което това ще окаже върху автомобилната индустрия.
Интериорът на новата кабина XXL
| 3 минути четене | 3 минути четене

Новата кабина XXL FH предлага на водачите дом далеч от дома

По-голяма кабина, увеличено пространство за багаж и едно от най-големите легла в отрасъла. Volvo Trucks увеличи обема на своята и без това просторна кабина FH за повече комфорт за живеене при превози на дълги разстояния.
Камион се движи по път, който пресича висока планина
| 6 минути четене | 6 минути четене

Превозване на опасни товари в планинската южна част на Бразилия

Освен че са красиви, планинските пътища в Южна Бразилия са и опасни. Когато водачът на камион Алдинан Сезар Родригес превозва силно корозивни химикали в района, той разчита на своя Volvo VM и обучението си по безопасност.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.