Обслужването – една стъпка напред.

План за сервизно обслужване на Volvo FMX: адаптиран за вашата дейност

Планиране с мисъл за вас

С безплатен план за сервизно обслужване от Volvо няма да бъдете в сервиза, когато трябва да сте на обекта – превантивната поддръжка е планирана предварително и съответства перфектно на работата ви. Освен това, когато посещавате сервиза, получавате оригинално Volvo обслужване от нашите висококвалифицирани механици, сертифицирани от Volvo, които винаги използват само оригинални части Volvo.

Техническо обслужване, по начина на Volvo
Договорите помагат за поддържането на вашия Volvo FMX в перфектно състояние

Договор Volvo Blue

Нашият Син договор за сервизно обслужване поддържа вашия Volvo FMX в перфектно състояние. Поета е грижата за превантивната поддръжка и разходите за обслужване са определени предварително, което ви осигурява по-добър обзор и оперативен контрол. Освен това се увеличава максималният пробег, намалява се пълната цена на собственост и винаги ще имате добре поддържан товарен автомобил.

Договорът Volvo Blue
Бутонът VAS на повикване ви свързва директно с персонала за техническо обслужване

Volvo Action Service на повикване – само натиснете бутона

Налага се да намалите и да спрете? Натиснете бутона VAS на повикване и ще се свържете с оператор. Той знае точното ви местоположение и идентификатора на шасито, като може да предаде на механика всички диагностични кодове на неизправности. Отпуснете се. Помощта е на път и вие също ще сте е отново по трасето за нула време.

Повече за Volvo Action Service
Контрол от мениджъра на автопарка.

Контрол с Dynafleet

Услугата „Състояние на автомобила“ на Dynafleet предоставя на мениджъра на автопарка ви общ преглед на предупрежденията и алармите на индикаторните табла на автомобилите ви. Тя улеснява планирането на превантивна поддръжка и увеличаването на максималния пробег.

I-Shift: безопасна трансмисия, която спестява време

Трансмисия, която спестява време

I-Shift ви осигурява върхова управляемост, но предимствата не спират до тук. Помощта при смяна на предавките намалява натоварването на силовата линия и на гумите и увеличава срока на експлоатация на съединителя. Интервалът за смяна на маслото е увеличен до 450 000 км. Освен това усъвършенствахме планираните диагностики. Изберете I-Shift за своя Volvo FMX и ще прекарвате по-малко време в сервиза и повече в работа.

Вижте какво друго може да прави I-Shift
Долната страна на Volvo FMX е защитена от повреди

Всички детайли са защитени

Когато сте на обекта или се справяте с труден терен, винаги има риск нещо да повреди долната част на каросерията на вашия товарен автомобил. Или поне така беше. Задното въздушно окачване GRAS-G2 осигурява на Volvo FMX пътен просвет 300 мм. Поставихме всички важни части – включително спирачките – над задния мост и обезопасихме двигателя със защитна пластина с дебелина 3 мм. Така че ще е необходимо нещо с доста големи размери, за да ви изпрати в сервиза.

Запознайте се с шасито
Издръжливите, лесни за монтаж предни брони удължават максималния пробег на товарния автомобил

Предна част, която не може да бъде спряна

Предната част на Volvo FMX е създадена, за да осигури максимален пробег. Стоманената броня с полипропиленово покритие запазва формата си след удари и стълкновения. А откритите крепежни елементи означават, че можете да си спестите времето, прекарано в сервиза, като смените сами бронята и панелите.

Ако затънете, освободете чугуненото приспособление за теглене и някой друг автомобил може да ви измъкне за нула време. Дори ще трябва да се постараете, за да счупите една от предните светлини – те са по-високо и имат взаимозаменяеми протектори за движение по пътя и извън него

Разгледайте предната страна
Свържете се с местен дилър

Време за по-голям максимален пробег?

Местният дилър на Volvo Trucks може да ви разкаже за всяка една от функциите за максимален пробег на Volvo FМХ. Отбийте се или му позвънете.

Свържете се с местен дилър