Dynamic Steering намалява умората, като поема основната тежест при трудни условия на шофиране

Volvo Dynamic Steering

Напред. Завой. Заден ход. Завой. Ако само маневрирате из строителен обект, не е лесно. Когато пътната повърхност е неравна, а пространството – тясно, вратът, гърбът и рамената поемат основната тежест. Или поне преди беше така. С Volvo Dynamic Steering неравностите се компенсират, преди да достигнат до мускулите ви. И можете да въртите волана с един пръст, което намалява умората на тялото с до 85%.

Изпробвайте Volvo Dynamic Steering
Трансмисията I-Shift е много подходяща за неравни терени

I-Shift – най-интелигентната скоростна кутия в света

Лесна, надеждна и изключително ефективна, I-Shift е нашата най-популярна трансмисионна система. Тя премахва трудността на трудния терен, спомага за лесно маневриране с по-малък риск от засядане и освен това икономисва 5% гориво.

I-Shift също е подсилена и усъвършенствана, за да отговаря на потребностите на приложенията при тежки условия. Освен това тя вече се предлага за всички конфигурации на мостовете, включително за товарни автомобили със задвижващ преден мост.

Преминете към I-Shift
Dynafleet предоставя данни в реално време за вашите товарни автомобили, с което осигурява рентабилност

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Разгледайте Dynafleet
Научете как да използвате максимално възможностите на Volvo FMX за работа в строителството

Оформете уменията си

Шофирането из строителни обекти е специализирана работа и цялата разлика е в наличието на правилни умения. Нашият курс „Работа в строителството“, който е част от програмата за професионално развитие на водачи на Volvo Trucks, издига на ново ниво техниката ви на шофиране извън пътя. Освен това ви помага да се възползвате максимално от възможностите за движение извън пътя на вашия товарен автомобил и да увеличите ефективността му. Максимално възможно увеличаване на производителността през времето, прекарано на обекта.

Курсът „Работа в строителството“
Интелигентното шаси спомага за увеличаване на производителността

Интелигентното шаси

Може ли едно шаси да ви направи по-производителни? Това може. Задното въздушно окачване GRAS-G2 предлага безпрецедентен пътен просвет с височина 300 милиметра, а проектираната наново долна част на каросерията е така добре защитена, че само най-големите скални блокове ще ви забавят. По-добрата тяга и по-малките вибрации осигуряват по-бързо и по-комфортно шофиране, което може да увеличи производителността чрез увеличаване на средната скорост с до 10 км/ч.

Разгледайте шасито
Увеличеният товарен капацитет ви пести пари

Допълнителен товар

Един от най-ефективните начини за повишаване на производителността е увеличаването на товарния капацитет. Затова увеличихме капацитета на предното окачване от 18 на 20 тона. А ако трябва да превозвате най-тежките товари, вече можете да получите конфигурации с пет моста директно от завода, което ви спестява време и разходи за надстройката.

Научете повече за конфигурациите с пет моста
Оригиналните части Volvo поддържат срока на експлоатация на товарния автомобил и ви помагат да работите по-ефективно.

Части за висока производителност

Genuine Volvo Parts поддържат Volvo качеството на вашия товарен автомобил. Те му дадат възможност да работи по-дълго на обекта, помагат му да се движи по-ефективно, а на вас – да работите с по-голяма ефективност. Мрежата от сервизи на 140 пазара в цял свят и усъвършенстваните логистични системи осигуряват навременна доставка – частта, която ви е необходима, никога не е далече.

Разгледайте оригиналните части Volvo
Свържете се с местен дилър

Увеличете производителността си

Позвънете или отбийте се при местния дилър на Volvo Trucks. Помагат ви да получите възможно най-много от всеки изминат километър.

Свържете се с местен дилър