Бронята на Volvo FMX е с полипропиленово покритие

Двойно по-здрава броня

Бронята, изработена от стомана от висок клас, е здрава. Толкова здрава, че ако минете през купчина баластра, ще има едва забележими повреди. Освен това има дебело полипропиленово покритие, което предпазва бронята.

Бронята се състои от три части, а лесно достъпните винтове ви дават възможност да смените повредените части сами – това ви спестява пътуване до сервиза и увеличава максималния ви пробег.

Системата за абсорбиране на енергията при челен удар предпазва пътниците в леките автомобили

Системата за абсорбиране на енергията при челен удар (FUPS)

Цялата ниска предна част е с квадратна конструкция. Отделните части си взаимодействат, за да я направят невероятно устойчива и издръжлива при челен удар с лек автомобил. FUPS е създадена, за да предпазва пътниците в товарния автомобил чрез огъване назад и поглъщане част от силата.

Предната метална защита на двигателя го предпазва и намалява завихрянията от прах.

Предната метална защита на двигателя

Шофирането извън пътя може да е опасно за двигателя. Ето защо Volvo FMX има опционална, проектирана наново предна метална защита на двигателя с дебелина 3 милиметра, която предпазва картера, маркучите и охладителя на двигателя. Всичко, което може да се счупи при движение извън пътя, е защитено дори при движение на заден ход. А ако работите в запрашена среда, защитата намалява и завихрянията от прах под товарния автомобил.

Свържете се с местен дилър

Водени от предната част

Започнете от предната част Но докато обикаляте около Volvo FMX, ще видите защо този товарен автомобил е най-здравият, който сме произвеждали когато и да било. Поискайте ключовете от дилъра на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър