Volvo FMX със задвижване на всички колела за отлично сцепление

Поемете контрола

Задействането на блокировката на диференциала може да бъде избирано автоматично или ръчно, за отделен мост или за всички задвижващи мостове. Всички диференциали могат да се блокират по време на шофиране, което ви предоставя управлението, когато товарният автомобил трябва да продължи да се движи.

Чрез използване на блокирането на диференциала само когато е необходимо ще пестите гориво и ще намалите износването на трансмисията ­– а това намалява и разходите, и престоите. 

Volvo FMX със задвижване на всички колела се предлага с ATC като стандарт

Създаден за стръмните склонове

Новият задвижващ преден мост е проектиран за висок въртящ момент и тежки товари. И е поставен със 100 милиметра по-напред отколкото при предишните модели, което ви осигурява много по-добър ъгъл на подход, когато изкачвате стръмни склонове (28° при задвижващ преден мост и размери на гумите 13R22.5). 

Volvo FMX с рационализирана линия на изпъкналостите

Изцяло защитен

Пътният просвет е важен за нас. И за вас. Затова поставихме напречната и надлъжната кормилна щанга на една линия с моста, вътре в защитния му кожух. И се уверихме, че спирачните камери и резервоарите за гориво са добре защитени върху шасито, така че нищо да не пречи на придвижването ви над пънове, скали и камъни.

Свържете се с местен дилър

Изпробвайте шофирането при задвижване на всички колесни оси

Включете един мост или всичките. Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви покаже бутона. Останалото зависи от вас.

Свържете се с местен дилър