Цвят на Volvo FMX

Не е черен. Raven (гарванов) е

Създадохме сложен кафяво-черен цвят специално за интериора на Volvo FMX. И го кръстихме Raven. Петната личат по-малко, което го прави перфектен за строителните обекти.

Информационно табло на Volvo FМХ

Информация с един поглед

Инструменталният блок показва важната информация отпред и в центъра, а по-рядко използваните контролни уреди са по-далече. Универсалните превключватели ви дават възможност да изберете функциите които искате да са най-близо до волана.

Функции на Volvo FMX

Функции на върха на пръстите ви

Няколко функции бяха преместени от ръкохватките към контролните уреди, вградени във волана. Те са групирани логично според своето действие и за пръстите е лесно да ги открият.

Множество удобни места за съхранение

Много място за личните ви вещи

Просторните отделения за багаж отпред, под леглото, отзад и отвън могат да бъдат персонализирани съобразно точните ви нужди. Електрическият шкаф за сушене се монтира на горното легло или на стената на кабината и представлява бърз начин за сушене на дрехи, кърпи или обувки.

Освен това около вас има множество отделения за нещата ви, например за документите. Вградената поставка за лични вещи в горната част на арматурното табло е перфектна за всякакви дребни вещи. Има място за химикалките и телефона ви, има и извод за USB. Има дори сгъваем държач за бутилки.

Воланът на Volvo FMX

Великолепен волан

Воланът се регулира лесно и предлага повече пространство за коленете. Ергономичният му дизайн предлага различни опции за хващане, така че да ви е удобно през целия ден. А освен това има опция за изработка от кожа, която внася още малко лукс.

Нова седалка на водача

Забележителна седалка

Новата седалка на водача предлага отлична опора на тялото, обхват на достъп и място за краката, като може да се регулира в диапазон от 20 сантиметра в посока напред и назад и 10 сантиметра във вертикална посока. Имате избор между четири различни тапицерии и удобството при седене е по-голямо от всякога.

Просторно долно легло

Интелигентният начин да спиш

Не правете компромис със съня само защото прекарвате нощта в кабината. Долното легло е широко 70 сантиметра, има матрак с пружинни джобове, дебелина 16 сантиметра и възможност за избор между три различни нива на твърдост. Освен това можете да управлявате вътрешното осветление, будилника, паркинг отоплителя, аудиосистемата, прозорците и ключалките, без да ставате от леглото.

Системи на Volvo FMХ за услуги

Система за услуги, информация и забавление

Лесна за използване навигация, Dynafleet, по-добра комуникация и качествени аудиозабавления. Интегрираната система на Volvo Trucks за услуги, информация и забавление осигурява тези характеристики общо, в един интерфейс – седеминчов сензорен екран. Управлявайте го ръчно, чрез гласови команди и чрез бутони върху волана.

Преосмислете престоя си в кабината.

Лесни за използване системи на Volvo FMХ

Лесно използване

Използвайте по-лесно управление на услугите, информацията и забавлението. И почувствайте предимствата: по-добра и по-безопасна работа на водача, по-лесна навигация и по-ефективно управление на автопарка.

Тази система комбинира устройството за аудиосъдържание и забавление в кабината с Dynafleet и функциите за навигация.

Интегрирането на услугите, информация и забавлението означава, че с тях се работи лесно. Докоснете екрана, чукнете по волана или използвайте гласа си. Което ви е най-удобно.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

VT

Качете се и ще се влюбите

За да разгледате кабината на Volvo FMX, свържете се с местния дилър на Volvo Trucks. Той с удоволствие ще ви я покаже.

Свържете се с местен дилър