Колкото повече го използвате, толкова по-добре ще изглежда.

Асок Джордж

Екстериорен дизайнер, Volvo Trucks

Характеристиките на дизайна увеличават издръжливостта: Volvo FMX с показан пътен просвет

По-голям. По-добър. По-здрав

Всички познати елементи на Volvo FMX са тук, просто са усъвършенствани. Предната решетка е по-здрава и по-голяма, това важи и за ъгловите части на бронята. Централното приспособление за теглене е изработено от чугун и може да тегли до 32 тона. А новите фарове са поставени на по-високо място, където е по-малко вероятно да се повредят.

Панелите на каросерията на Volvo FMX са проектирани така, че лесно да се свалят и заменят

Конструкция, която пести време

Обърнете внимание на откритите крепежни елементи на ъгловите части на бронята и на панелите на каросерията. Те не само допринасят за солидния вид на товарния автомобил, но и означават, че можете да смените панелите сами. Всичко това е част от нашата философия за добавяне на стойност към функционалността и за намаляване на времето, което прекарвате в сервиза.

Бронята на Volvo FMX: издръжлива и практична

Предната част – най-важен е максималният пробег

Стоманената броня с покритие от полипропилен е създадена да устоява на всичко, което можете да хвърлите по нея (или в което да влезете). Можете да избирате между два твърди протектора за мощните биксенонови светлини. А защитната пластина с дебелина 3 милиметра запазва долната част на каросерията без повреди. Така че без значение каква е работата, Volvo FMX просто я върши.

Научете повече за предната част
Входно стъпало на Volvo FMX

Създаден за строителството

Като водач на товарен автомобил за строителството, вие често влизате и излизате от кабината. Ниското, сгъваемо входно стъпало ви дава възможност да го правите бързо, а противоплъзгащата конструкция го прави безопасно. Тънките конзоли на огледалата ви осигуряват отлична видимост напред, а високо разположеният отвор за входящ въздух подобрява видимостта назад. А ако предното стъкло се зацапа с кал, не се притеснявайте – просто се качете отпред на кабината и го изчистете. Всеки детайл е съобразен с живота, който водите вие и товарния автомобил.

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

VT

Нанесете му няколко удара

Ритнете го. Качете се върху бронята. Ударете фаровете Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви покаже колко е здрав Volvo FМХ.

Свържете се с местен дилър