Гигантът, предназначен за строителството

Здрав, солиден и криещ сериозна сила.

Volvo FМХ е нашият най-издръжлив товарен автомобил, за всички времена. И изглежда точно така. Предната му част е солидна и крие сериозна сила. Освен това е интелигентен. Използвахме материали, които могат да издържат на много неща, и конструирахме панели, които можете да сменяте сами. Така ще прекарвате по-малко време в сервиза и повече в работа.

Интериорът на кабината на Volvo FMX с показан волан

Нищо, което да ви разсейва. Всичко, за да ви помага да си вършите работата. Това е интериорът на Volvo FMX. Изчистени линии, интелигентни уреди и седалка с великолепен дизайн. Има и много място за личните ви вещи. И цвят, който е практически устойчив на замърсяване и наречен от нас raven (гарваново).

Изглед отстрани на FMX, който е на път

Горивна ефективност, вградена

Оптимизираният двигател. Автоматично задействане на контрола на сцеплението. Горивно ефективното шаси. Интелигентната трансмисия. Горивната ефективност е вградена във Volvo FMХ.

Колко бихте могли да спестите?
Създаден, за да е здрав и издръжлив

Чисти мускули

По-голям. По-здрав. По-издръжлив. Volvo FMX е най-здравият товарен автомобил, който сме правили.

Открийте колко е издръжлив Volvo FМХ
Увеличен максимален пробег: товарен автомобил, който работи здраво

Максимален пробег – за това живеем

Престоите изяждат печалбата ви. Така че всичко в FМХ е проектирано, за да остане той на строителния обект, на който работи.

Как го постигаме
Създаден за мобилност: Volvo FMX в действие

Изключителна мобилност

Автоматичен контрол на сцеплението. Volvo Dynamic Steering. Добре дошли в новата ера при мобилността на товарните автомобили за строителството.

Създаването на мобилността
Характеристиките на дизайна на Volvo FMX спомагат за увеличаване на производителността

Как увеличавате производителността на водачите?

Проектирайте шаси, което обича тежки условия. Развийте мобилност, която увеличава комфорта при шофиране. И помогнете на водачите да усъвършенстват уменията си за шофиране извън пътя.

Бъдете по-продуктивни
VT

Приближете се до Volvo FМХ

Задавайте въпроси. Намерете някоя част. Уговорете си час за сервизно обслужване. Изгответе спецификациите на товарния автомобил, който е перфектен за вас. Всичко това се случва при местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър