Volvo Dynamic Steering намалява напрежението във врата, гърба и раменете на водача – с до 85%

Volvo Dynamic Steering

Това е революция при шофирането. Стабилност на влак при високи скорости. Контрол без усилие при ниски скорости. И перфектна прецизност при движение на заден ход. Volvo Dynamic Steering увеличава силата върху кормилното управление с до 85%, като намалява значително напрежението във врата, гърба и раменете ви.

Volvo Dynamic Steering
Volvo Dynamic Steering

I-Shift – най-интелигентната скоростна кутия в света

Лесна, надеждна и изключително ефективна, I-Shift преобрази шофирането на товарни автомобили. Водачите я харесват, защото няма тежък съединител, няма лост, с който да се борите, и всяка смяна на предавките е перфектно синхронизирана. Освен това ви спестява до 5% гориво, така че превозвачите също я харесват.

Преминете към I-Shift
Новият Volvo FM означава по-високи полезни товари

Много товарни автомобили увеличиха теглото си. Не и този обаче. Нашата програма за оптимизиране на теглото свали 75 килограма от Volvo FM – без необходимост от компромис, тъй като е приспособена към приложението на всеки товарен автомобил.

Когато брутното тегло на товарния автомобил се доближава до 18 тона, всеки допълнителен килограм на влекача отнема три килограма от полезния товар поради уравновесяването. Това означава, че намаляването на теглото на Volvo FM осигурява три пъти по-голям потенциал за полезен товар – допълнителни 225 килограма. Ставате по-производителни. А всеки курс – по-печеливш.

Перфектната работната среда на водача на новия Volvo FМ

Перфектната среда – за работа и за почивка

От момента, в който се качите във Volvo FМ (като използвате много ниското входно стъпало), до края на работното време, всичко е проектирано така, че да ви направи по-производителни на пътя. И да се чувствате по-комфортно в края на деня.

Хвърлете поглед в кабината
Dynafleet спомага за увеличаване на производителността

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Разгледайте Dynafleet
Свържете се с местен дилър

Бъдете по-продуктивни

Говорете с местния дилър на Volvo Trucks. Помагат ви да получите възможно най-много от всеки изминат километър.

Свържете се с местен дилър