Лесно изготвяне на спецификации за шасито за всеки транспортен курс

Колко универсален е?

Много. Резервоарите за гориво могат да бъдат от едната страна. Можем да сменим местоположението на кутиите с инструменти и на резервоарите за AdBlue. Дължината на задната част на рамата може да бъде регулирана на стъпки от 50 милиметра. Предлагаме обширна гама от колесни бази. И можем да персонализираме всичко в завода, за да спазим точните ви спецификации.

Вижте конфигурацията на шасито
Volvo FM, направен по поръчка в завода

Фабрична гаранция

Вашият Volvo FM ще бъде уникален. Веднага щом го поръчате, ще оптимизираме спецификациите му в завода. За екстремни типове работа ще направим шасито по поръчка в завода. Всичко това увеличава качеството, намалява времето за изпълнение и ви дава по-цялостна гаранция – пълния пакет от Volvo.

Интерфейсът за производителя на надстройки улеснява нещата

Умно окабеляване

Интерфейс за производителя на надстройки за Volvo FM означава, че производителят на надстройки може да осъществи връзка с електрическата система на товарния автомобил и да персонализира функциите. Този интерфейс не само осигурява захранване на спомагателното оборудване, но и позволява на водача да го управлява както от арматурното табло, така и от дистанционното управление.

Повече за интерфейса за производителя на надстройки
Volvo FM с увеличено товароносимост на мостовете

Икономия при мостовете

Увеличихме товароносимостта на мостовете, за да направим Volvo FM още по-универсален. Малката височина на шасито и по-здравите конфигурации на мостовете ви помагат да намерите оптималното решение – това, което ви позволява да поемате курсове, които конкурентите ви не могат, и да получавате повече от тези курсове.

Рекламни материали за намиране на дилър

Толкова много опции

Volvo FM е толкова универсален, че можете да зададете точно спецификациите, които са ви необходими. Дилърът на Volvo Trucks ще ви помогне да намерите комбинацията, която е най-подходяща за вас.

Свържете се с местен дилър