Гледайте видеоклипа, за да научите повече за телематичния портал

Ключът е в телематичния портал

Оставете сервиза да наблюдава отблизо състоянието на автомобила ви – дистанционно

По-интелигентно планиране на сервизното обслужване

С договора Volvo Gold обслужването не намалява максималния пробег. Телематичният портал осигурява на сервиза данни за двигателя, пробега, разхода на гориво и състоянието на важните компоненти, докато сте на път. Това означава, че няма да бъдете повикани за техническа поддръжка, докато вашият товарен автомобил действително не се нуждае от нея. Освен това ще бъдете предупредени за евентуален проблем, преди той да ви е принудил да спрете, а когато пристигнете в сервиза, всичко вече ще е подготвено. Така не се прахосват нито време, нито пари.

Характеристики онлайн: дистанционен достъп до механиците

Рутинна техническа поддръжка, където и да сте

Някои дейности от техническата поддръжка не изискват посещение в сервиз. С „Характеристики онлайн“ механикът може да получи дистанционен достъп до товарния ви автомобил, за да калибрира показвания разход на гориво, размера на резервоара за гориво (ако сте монтирали допълнителни резервоари), както и предпочитаното ограничение на максималната скорост. Дори е възможно да се активира дистанционно функцията за индикатора на натоварване. Трябва само да спрете отстрани на пътя за няколко минути и да оставите виртуалният механик да се погрижи за него.

Едно натискане на бутона VAS ви осигурява директен контакт с подходящата пътна помощ

Изключителна пътна помощ

Договорът Volvo Gold включва Volvo Action Service на повикване. Трябва само да натиснете бутона VAS на арматурното табло и ще се свържете с оператор, който говори вашия език. Той ще определи точното ви местоположение и ще получи достъп до диагностичните кодове на неизправностите на вашия товарен автомобил. Възможно най-бързо ще бъде изпратен сервизен автомобил с механик, инструменти и резервни части, подходящи за ремонта. Без загуба на време. Без прахосване на ресурси.

Какво е специалното при Volvo Action Service
Свържете се с местен дилър

Тръгнете на път. И продължавайте да се движите.

Открийте как можете да постигнете 100% максимален пробег, като влезете във връзка с местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър