Ниската спална кабина не означава намаляване на комфорта за водача

Разполагате с 1,39 метра

Ако превозвате леки автомобили, ви трябва нисък товарен автомобил. Защото пространството за още един автомобил често е въпрос на сантиметри. Ниската спална кабина на новия Volvo FM е по-ниска от всякога – само 2,61 метра при зададена правилна спецификация. Ако се налага да спазвате европейското ограничение от 4 метра, за скъпоценния ви товар остават цели 139 сантиметра

От покрива не стърчат антени

Изчистен покрив

За да се възползвате от ниската височина на кабината, на покрива й не трябва да има нищо. Така че всички антени на Volvo FM могат да бъдат преместени – антената за WLAN – върху предната полица, антената за телефон – на арматурното табло, а антените за събиране на пътни такси, радио FM, радио CB и Dynafleet – в стените на кабината.

Влезте в ниската кабина на FM

Хоп вътре, хоп вън

Когато всеки ден непрекъснато влизате и излизате от кабината, това трябва да става лесно. При много ниското шаси на Volvo FM входното стъпало е само 26 сантиметра над земята – в зависимост от размерите и марката на гумите. Вратата се отваря на пълни 90 градуса, а ръкохватките ви улесняват при качване.

Размери на ниската кабина на FM

Как се комбинира всичко

A. Кабина
B. Рама
C. Окачване
D. Гуми 355/50 (в натоварено състояние)

Свържете се с местен дилър

Снижете се

Ако предпочитанията ви клонят към ниската спална кабина, позвънете на местния дилър на Volvo Trucks или се отбийте при него. Той с удоволствие ще ви я покаже.

Свържете се с местен дилър