Офис във Volvo FM

Влезте в офиса си

Спокойно, професионално и отлично оборудвано – това е работно място, на което наистина ви се иска да работите. Цветовете и използваните материали са грижливо подбрани. Стремителните криви ограждат елегантно пространството. А изключително голямото предно стъкло ви осигурява поглед към пътя като от команден пулт.

Новото арматурно табло на Volvo FM

Всичко е на една ръка разстояние

Няма нужда да се навеждате. Нито да се протягате. Нито пък да откъсвате очи от пътя. Във Volvo FM всички прибори са точно там, където са ви необходими. Важната информация е на разстояние един поглед. Освен това превключвателите, които могат да се персонализират, ви гарантират, че функциите, които използвате най-много, са ви подръка. 

Големи възможности за съхранение в кабината на новия Volvo FМ

Много място за личните ви вещи

От химикалки и папки със защипване на листата до телефона и любимата ви чаша – често именно малките неща ви помагат да си свършите работата. Ето защо създадохме множество полезни места за багаж. Просторните отделения за багаж отпред, под леглото, отзад и отвън могат да бъдат персонализирани съобразно точните ви нужди. А множеството отделения ви помагат да подредите вещите си, например документите. Има дори стойка за компютър, кошче за боклук сгъваем държач за двулитрова бутилка.

Новата удобна седалка на водача на Volvo FМ

Удобно ли сте седнали?

Седалката за водача осигурява отлична опора, по-голям диапазон на регулиране и повече място за краката. Тя може да се регулира в диапазон от 20 см напред и назад и 10 см вертикално. Удобството при седене е по-голямо от всякога.

Воланът на Volvo FM може да се регулира и да се накланя

Перфектното положение за шофиране

Воланът може да се регулира до 90 мм вертикално и да се накланя до 28 градуса. Той се сгъва лесно, когато влизате или излизате от кабината, като се управлява удобно чрез крачен педал. Ергономичният дизайн предлага различни опции за хващане, така че да ви е удобно през целия ден. А освен това има опция за изработка от кожа, която внася още малко лукс.

Система на Volvo FM за услуги

Система за услуги, информация и забавление

Лесна за използване навигация, Dynafleet, по-добра комуникация и качествени аудиозабавления. Интегрираната система на Volvo Trucks за услуги, информация и забавление осигурява тези характеристики общо, в един интерфейс – седеминчов сензорен екран. Управлявайте го ръчно, чрез гласови команди и чрез бутони върху волана.

Преосмислете престоя си в кабината.

Лекота при използване на Volvo FM

Лесно използване

Използвайте по-лесно управление на услугите, информацията и забавлението. И почувствайте предимствата: по-добра и по-безопасна работа на водача, по-лесна навигация и по-ефективно управление на автопарка.

Тази система комбинира устройството за аудиосъдържание и забавление в кабината с Dynafleet и функциите за навигация.

Интегрирането на услугите, информация и забавлението означава, че с тях се работи лесно. Докоснете екрана, чукнете по волана или използвайте гласа си. Което ви е най-удобно.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Свържете се с местен дилър

Чувствайте се удобно

Настройте положението си за шофиране. Изпробвайте леглото. Възхитете се на изгледа. Местният дилър на Volvo Trucks ще ви запознае с всяка характеристика на кабината на Volvo FM.

Свържете се с местен дилър