Лесен за работа, безопасен и готов за усърдна работа товарен автомобил

Йонас Сандстрьом

Екстериорен дизайнер, Volvo Trucks

Volvo FM за регионални превози и градска дистрибуция

Градски дизайн

Той е мощен. Аеродинамичен. И създаден за пътя. Но по градските улици Volvo FM също се чувства като у дома си. Не изглежда толкова самоуверено, колкото някои от стабилните си събратя. Не е и толкова висок. Така че за пешеходците, колоездачите и водачите на леки автомобили е лесно да осъществят визуален контакт с водача. А това означава, че всички пътувания ще бъдат по-щастливи – и по-безопасни. 

Аеродинамичните линии на новия Volvo FМ

Част от фамилията

Измислен отново. Начертан отново. С променена форма. И по-познат от всякога. С аеродинамичните си линии и V-образните предни светлини Volvo FM определено е част от семейството. Освен това е запазил характеристиките, които направиха предишния модел толкова популярен. А ако се съди по смелата нова решетка, е взел малко и от поведението му.

Новата шаси кабина Volvo FM с надстройка

Ниска спална кабина

Нуждаете от по-голям капацитет? Използвайте пространството над покрива на ниската спална кабина. Монтирана на много ниско шаси, тя има височина само 261,5 сантиметра от пътя до покрива, така че предоставя голямо пространство за автовозите и за другите типове приложения, за които височината е от значение.

Повече за ниската спална кабина

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас. Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя. Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър

Посетете отново Volvo FM

Никога не е имало по-подходящ момент да подновите запознанството си с Volvo FM. Местният дилър на Volvo Trucks ще ви покаже отблизо всяка характеристика.

Свържете се с местен дилър