VT

Производителите на надстройки получават стартово предимство

Скобите за производителите на надстройки, различните начини на изрязване на задния край и инструкциите на Volvo към производителите на надстройки спестяват на производителите – излишната работа, а на вас – време.

Научете повече за интерфейса за производителите на надстройки
VT

Първокласно управление

Новият Volvo FM се базира на същата платформа на шасито като Volvo FH и Volvo FH16. Подобрените му системи за окачване и стабилизиращите щанги осигуряват управляемост, подобна на тази при леките автомобили. А опцията Volvo Dynamic Steering ви осигурява прецизен контрол без усилие при всички скорости.

Вижте как стана
VT

Повдигане на тандемния мост.

Вашият Volvo FМ вече се предлага със съвсем новото повдигане на тандемния мост – революционна функция, която дава възможност за изключване и повдигане на задния мост, когато пътувате без товар. Точно както и при задно разположен спомагателен мост, това подобрява значително радиуса на завой и намалява разхода на гориво.

Повече за повдигането на тандемния мост
VT

По-малко означава повече

Чрез оптимизиране на стандартните спецификации, като тези на влекача 4×2, направихме товарния автомобил много по-лек – 75 килограма по-малко от предшественика му. Това ви осигурява по-голям полезен товар и по-нисък разход на гориво

VT

Повече товар. По-големи маржове

Тежък товар? Няма проблем. Volvo FM е проектиран за по-високи натоварвания на мостовете. Предното ресорно окачване вече може да издържа на натоварване до 10 тона на единичен мост. И до 20 тона при двойни предни мостове. Това увеличава маржовете ви и ви улеснява при обработката на тежък или неравномерно разпределен товар.

VT

Пет моста – директно от завода

Превозвате тежки товари? Можете да изберете товарен автомобил с 5 моста, доставен директно от завода. Ще получите по-бързо товарния си автомобил. Няма разходи за промяна на конструкцията. И ще получите товарен автомобил с цялостно типово одобрение. Освен това ще се възползвате и от пълна гаранция от Volvo и от следпродажбеното ни обслужване, което може да намали експлоатационните ви разходи в дългосрочен план.

Научете повече за нашата конфигурациите 10x4 с пет моста
VT

Направете му спецификация. Шофирайте го

Дилърът на Volvo Trucks може да ви разкаже за различните опции за конфигурацията. Ще ви даде и ключовете, така че можете да изпробвате управляемостта.

Свържете се с местен дилър