Volvo FL, свързан дистанционно към сервиза на Volvo

Договор Volvo Gold

Volvo FL се предлага със сервизен договор Volvo Gold. Това означава, че най-важните системи на вашия товарен автомобил ще бъдат свързани дистанционно към сервиза на Volvo и наблюдавани от него. А това пък означава, че ще бъдете повикани за техническа поддръжка само когато вашият товарен автомобил действително се нуждае от нея. Малките проблеми могат да бъдат открити, преди да са станали големи. Поддръжката и ремонтите могат да се извършват по време на планираните престои. Така товарният ви автомобил ще прекарва по-малко време в сервиза и повече на пътя.

Запознайте се с нашите сервизни договори Volvo
Volvo FL и Volvo Action Service

Volvo Action Service

Необходима ви е пътна помощ? Позвънете на номера на Volvo Action Service и само след секунди ще се свържете с координатор. И подходящият механик с подходящите инструменти ще тръгне на път – по всяко време, всеки ден, навсякъде.

Повече за Volvo Action Service
Иновативни функции за безопасност на Volvo FL

По-малко инциденти на пътя. По-голям максимален пробег.

Обсебени сме от безопасността. Тя е в нашата ДНК. И е основно съображение при проектирането на всеки товарен автомобил Volvo. Колкото по-малко автопроизшествия имате, толкова повече време товарният ви автомобил е на път. Иновативните функции за безопасност на Volvo FL предпазват товарния автомобил, водача и другите участници в движението.

Функции за безопасност, които може да спасят живот
VT

Искате да увеличите максималния си пробег?

Местният дилър на Volvo Trucks знае всичко по този въпрос. Посетете го или му се обадете.

Свържете се с местен дилър