I-Sync подобрява производителността

I-Sync – автоматизирана лекота

Нашата трансмисия I-Sync променя шофирането в града с честите му потегляния и спирания. Водачите харесват перфектно синхронизираните автоматични смени на предавките – няма тежък съединител, няма лост, с който да се борят. Освен това I-Sync ви спестява гориво, така че превозвачите също я харесват.

Преминете към I-Sync
Кабината на Volvo FL – за голям комфорт и производителност

Перфектната среда – за работа и за почивка

От момента, в който се качите във Volvo FL (като използвате оптимизираното ниско входно стъпало), до края на работното време, всичко е проектирано така, че да ви направи по-производителни на пътя. И да се чувствате по-комфортно в края на деня.

Хвърлете поглед в кабината
Volvo FL 4x4 прави доставки по всички пътища

Не може да бъде спрян

Благодарение на по-доброто сцепление, по-големия пътен просвет и увеличения ъгъл на заход Volvo FL 4x4 ще осъществи доставката – по всякакви пътища и във всички атмосферни условия.

По-лекият двигател означава по-големи товари

Половин тон допълнителен товар

4-цилиндровият Volvo FL е с 200 до 500 кг по-лек от 6-цилиндровия вариант. Тъй като предлага половин тон допълнителен товарен капацитет, 4-цилиндровият двигател D5K значително повишава производителността и ефективността ви при работа.

Разгледайте по-внимателно нашите двигатели
Dynafleet увеличава производителността

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Разгледайте Dynafleet
VT

Бъдете по-продуктивни

Говорете с местния дилър на Volvo Trucks. Той знае как да направи вас и бизнеса ви колкото е възможно по-производителни.

Свържете се с местен дилър