Нови, горивно-ефективни двигатели за Volvo FL

Градският двигател

Volvo FL предлага двигател с изцяло нова конструкция. С голямата си горивна ефективност и с по-широката и по-плоска крива на въртящия момент и по-бързото набиране на мощност (дори при ниски обороти) той осигурява бърза реакция, висока средна скорост и отлична управляемост. Така че можете да се справите по-ефективно в градски условия и да спазите графика.

Запознайте се с нашите двигатели D5K и D8K
Скоростната кутия I-Sync, която пести гориво

I-Sync – лесна за използване, мощна, с голяма горивна ефективност

Автоматизираната 6-степенна трансмисия I-Sync гарантира, че винаги е включена идеалната предавка. По-малкият брой смени на предавките означава по-нисък разход на гориво, а също и по-ниски емисии. А поради по-малкото износване на съединителя, намаляват и разходите ви за поддръжка.

Кажете „Здравей” на I-Sync
Абонирайте се за нашата услуга с пакета Fuel Advice и ще имате личен инструктор за икономия на гориво

Пакетът Fuel Advice – намалявайте разхода, постоянно

Продължавайте да постигате целите си по отношение на горивото. И вижте как разходите ви се свиват, докато увеличавате ефективността си. Абонирайте се за нашата услуга с пакета Fuel Advice и ще ви бъде определен личен инструктор за икономия на гориво. Посредством редовния им анализ, експертни напътствия и практическа помощ ще спестите гориво за нула време и ще постигате все по-добри резултати, година след година.

Колко може да ви спести пакетът Fuel Advice?
Увеличете горивната ефективност чрез Dynafleet и обучение на водачите

Открийте мощ, задействана от данни

Dynafleet и обучението на водачи могат заедно да ви спестят до 7% гориво.

Dynafleet – проследявайте горивната си ефективност

Запознайте се с нашата интелигентна система за управление на автопарка. Проследявайте ефективността на товарните автомобили и водачите си в реално време и преглеждайте автоматично генерирани класирания за горивната ефективност. След това правете сравнения, откривайте тенденции и внедрявайте рентабилни промени за пестене на гориво.

Разгледайте Dynafleet >

Обучението на водачи – малки промени, големи икономии

Нашето обучение по ефективно шофиране ви помага да извлечете максимума от всяка капка гориво. Доказалият се систематичен подход, който е част от програмата на Volvo Trucks за професионално развитие на водачи, създава модели на шофиране с горивна ефективност и постоянни, дългосрочни икономии – ефективността му е най-голяма в комбинация с отчетите от Dynafleet.

Обучение на водачи от Volvo >

VT

Започнете правилно от самото начало

Ключът към икономията на гориво е да се започне правилно от самото начало. Вашият дилър на Volvo Trucks е експерт по икономията на гориво. Защо не го помолите да ви помогне?

Свържете се с местен дилър