Volvo FL: пълноправен член на фамилията Volvo

Част от фамилията

Леко заоблен, аеродинамичен дизайн. Смели линии и графика. V-образните светлини, които са запазена марка. Volvo FL може да е по-малък от мускулестите си събратя за превози на дълги разстояния, но неговата ДНК не може да се отрече. Запознайте се с един пълноправен член на фамилията Volvo.

Новият външен вид на Volvo FL

Отличителна марка

Новият дизайн на Volvo FL се характеризира с повдигането на класическата метална емблема на Volvo от решетката до нова, по-висока и по-забележима позиция. Това създава визуално впечатление за по-голямо предно стъкло, което на свой ред кара водача да се чувства „по-близо до улицата“, а товарният автомобил е по-малко „плашещ“ в интензивния трафик.  

Аеродинамичният дизайн на новия Volvo FL

Освободете въздушния поток

Леко заобленият аеродинамичен дизайн на Volvo FL намалява въздушното съпротивление – така се подобрява управляемостта и се пести гориво. А предната решетка с отличителна структура от пчелни кутийки позволява по-ефективен въздушен поток, улесняващ по-доброто охлаждане на двигателя и процеса на последваща обработка.

Volvo FL 4x4, за трудни пътища

Подходящ за ролята си

Характерните райета са специално разработени за Volvo FL 4x4 и го открояват от братята му със задвижване на две колела. Те изразяват също така високото му качество и гарантират, че той ще изпъква сред тълпата.

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

VT

Хвана ли ви окото?

Вижте отблизо стила и същността на Volvo FL, като посетите местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър