Шасито на Volvo FL е мечта за производителя на надстройки

Бърз и универсален

Можете да поръчате шасито на Volvo FL със стандартна конфигурация или с такава, която е специфицирана за определени изисквания и надстройка. Те са издръжливи и устойчиви, а правоъгълният дизайн с равна повърхност опростява поставянето на надстройка. Рамата може да бъде оборудвана със скоби за производителя на надстройки. Инструкциите от Volvo за производителите на надстройки (VBI) ускоряват процеса. Така че ще получите товарен автомобил, адаптиран перфектно за вашия бизнес, по най-бързия и най-рентабилен възможен начин.

Инструкции на Volvo за производителите на надстройки
Гама от предни мостове, които не изискват никакво обслужване

Предни мостове, които не изискват обслужване

Предлага се гама от предни мостове, които не се нуждаят от поддръжка, в зависимост от изискванията ви за натоварването. Товароносимостта варира от 4,0 до 7,1 тона. Задвижващият преден мост за Volvo FL със задвижване на четирите колела има товарен капацитет 5,6 тона.

Висока производителност – благодарение на електронната система за управление

Бързо, лесно товарене

Електронната система за управление (ECS) може да се използва за управлението на нивелирането на въздушното окачване чрез превключватели на арматурното табло или чрез контролен блок. Това означава бързо, лесно товарене на всякаква височина.  

Изберете между въздушно и ресорно окачване

Изберете окачването

В зависимост от натоварването на мостовете изберете въздушно или ресорно окачване, или комбинация от двете.

Колела за всеки товар

Изберете колелата

Изберете двигател D5K и ще ви трябват 17,5- или 19,5-инчови джанти. За по-тежки товарни автомобили с 6-цилиндрови двигатели, изберете 19,5- или 22,5-инчови.

Електронна спирачна система (EBS)

При Volvo FL отпред и отзад се използват пневматични спирачки с вентилирани дискове. Спирачната му система с електронно управление (EBS) осигурява по-бърза и по-безопасна реакция при спиране и спомага за намаляване на износването на спирачките. Системата включва ABS и система за смесване на спирачното действие, която използва различните спирачки на товарния автомобил за осигуряване на по-еднородно спиране и за намаляване на износването на гумите и спирачките. Разширеният пакет EBS включва и функцията за задържане на място при потегляне по наклон.

Свържете се с местен дилър

Започнете да го създавате

Посетете местния дилър на Volvo Trucks, за да прегледате възможностите за конфигурацията и да изготвите спецификациите за перфектния за вас Volvo FL или Volvo FL 4x4.

Свържете се с местен дилър