Видеоклип, обясняващ обещанията на договора Volvo Gold

Ключът е в телематичния портал

Товарен автомобил Volvo, свързан чрез телематичния портал

По-интелигентно планиране на сервизното обслужване

С договора Volvo Gold обслужването не намалява максималния пробег. Телематичният портал осигурява на сервиза данни за двигателя, пробега, разхода на гориво и състоянието на важните компоненти, докато сте на път. Това означава, че няма да бъдете повикани за техническа поддръжка, докато вашият товарен автомобил действително не се нуждае от нея. Освен това ще бъдете предупредени за евентуален проблем, преди той да ви е принудил да спрете, а когато пристигнете в сервиза, всичко вече ще е подготвено. Така не се прахосват нито време, нито пари.

Механик на Volvo на бюрото си в офиса

Рутинна техническа поддръжка, където и да сте

Някои дейности от техническата поддръжка не изискват посещение в сервиз. С „Характеристики онлайн“ механикът може да получи дистанционен достъп до товарния ви автомобил, за да калибрира показвания разход на гориво, размера на резервоара за гориво (ако сте монтирали допълнителни резервоари), както и предпочитаното ограничение на максималната скорост. Дори е възможно да се активира дистанционно функцията за индикатора на натоварване. Трябва само да спрете отстрани на пътя за няколко минути и да оставите виртуалният механик да се погрижи за него.

Бутонът Volvo Action Service

Изключителна пътна помощ

Случват се и непредвидени спирания, така че договорът Volvo Gold включва Volvo Action Service на повикване. Трябва само да натиснете бутона VAS на арматурното табло и ще се свържете с оператор, който говори вашия език. Той ще определи точното ви местоположение и ще получи достъп до диагностичните кодове на неизправностите на вашия товарен автомобил. В рамките на минути ще бъде изпратен сервизен автомобил с механик, инструменти и резервни части, подходящи за ремонта. Без загуба на време. Без прахосване на ресурси.

Какво е специалното при Volvo Action Service
Свържете се с местен дилър

Тръгнете на път. И продължавайте да се движите.

Открийте как можете да постигнете 100% максимален пробег, като влезете във връзка с местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър