Отзив на водач на товарен автомобил за интериора на кабината

Отдаване на чест на водачите на товарни автомобили

Всеки компонент и всяко възможно пространство са внимателно проектирани така, че да се чувствате по-удобно – независимо от това дали сте зад волана, дали си почивате или спите дълбоко в леглото.
Вътрешни пространства за съхранение в кабината на Volvo FH

Просторна кабина

Правите A-колони, ниският тунел за двигателя и високият покрив осигуряват наистина просторна кабина. И тя и такава – дори за високите водачи, стандартната височина удари 220 сантиметра.

Искате повече подробности?

Много място за личните ви вещи

В тази кабина можете да сложите много неща. Просторните отделения за багаж отпред, под леглото, отзад и отвън могат да бъдат персонализирани съобразно точните ви нужди. Освен това има множество хитроумни отделения за дребни предмети.

По-голям дом на пътя

Търсите ли повече пространство и комфорт? Открийте удължената кабина Globetrotter XXL с легло, което е с 250 мм по-широко и 130 мм по-дълго, отколкото в Globetrotter XL. Няма по-комфортен дом извън дома от този.

Леглото в кабината на Volvo FН

Широко и удобно легло

Долното легло предлага комфортна почивка и може да се разтяга до 900 мм ширина (1150 мм в кабината Globetrotter XXL). Можете дори да изберете ръчно или електронно управлявано легло, което се накланя до 55 градуса – перфектно за почивка, четене или гледане на телевизия.

Паркинг охладител за Volvo FH

Вграден паркинг охладител

Повишен охлаждащ капацитет без намаляване на вътрешното пространство или на аеродинамиката. I-ParkCool е вграден паркинг охладител, който управлява температурата през нощта и пести гориво през деня.

 

Научете повече за I-ParkCool >

Воланът на Volvo FH16

По-интелигентно и комфортно управление

Напълно регулируемият волан, който се предлага с функция за регулиране в рамките на 20°, прави шофирането удобно. Управлява се удобно чрез крачен педал и можете също да го отмествате от пътя си, когато влизате или излизате от кабината.

Седалка, която е водеща в класа си

Диапазонът на регулиране на седалката е от световна класа. Можете да я премествате на 24 сантиметра в посока напред-назад и на 10 сантиметра в посока нагоре-надолу. Освен това формата осигурява първокласна странична опора и по-добра опора за хората с дълги крака.

Индикаторно табло на Volvo FH

Автоматична климатична система със сензори за качество на въздуха

Климатикът с електронно управление има усъвършенствани отвори за въздух и множество сензори и филтри, които пречистват въздуха, преди да изпълни дробовете ви. Резултатът е безпрецедентно качество на въздуха и подобрено размразяване на стъклата.

Система за услуги, информация и забавление

Система за услуги, информация и забавление

Лесна за използване навигация, Dynafleet, по-добра комуникация и качествени аудиозабавления. Интегрираната система на Volvo Trucks за услуги, информация и забавление осигурява тези характеристики общо, в един интерфейс – седеминчов сензорен екран. Управлявайте го ръчно, чрез гласови команди и чрез бутони върху волана.

Преосмислете престоя си в кабината.

Лесно използване

Лесно използване

Използвайте по-лесно управление на услугите, информацията и забавлението. И почувствайте предимствата: по-добра и по-безопасна работа на водача, по-лесна навигация и по-ефективно управление на автопарка.

Тази система комбинира устройството за аудиосъдържание и забавление в кабината с Dynafleet и функциите за навигация.

Интегрирането на услугите, информация и забавлението означава, че с тях се работи лесно. Докоснете екрана, чукнете по волана или използвайте гласа си. Което ви е най-удобно.

Покривен люк на Volvo FH

Покривен прозорец, който повишава безопасността

Покривният люк с тонирано стъкло засилва чувството за простор, светлина и въздушност в кабината, а освен това служи и като авариен изход. Предлага се и с щора, мрежа против комари и опция за електронно управление.

Свържете се с местен дилър

Дръжте се като у дома си

Чувствайте се удобно. Пробвайте седалката. Леглото. Разгледайте всички шкафове. Няма да повярвате колко много място има там.

Свържете се с местен дилър