За мен дизайнът отдава чест на водачите на товарни автомобили в целия свят

Рикард Орел

Дизайн мениджър във Volvo Trucks

Видеоклип за дизайна на кабината на Volvo FН

Проектиране на Volvo FH16

Перфектното работно място

Изобретихме отново кабината Globetrotter. Несравним комфорт отвътре. Безопасност от световна класа отвън. И впечатляващ дизайн на екстериора, който изпъква на пътя

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър

Вижте го. Пипнете го. Шофирайте го

Дилърът може да ви покаже Volvo FH16. И да отговори на всичките ви въпроси относно дизайна без аналог и впечатляващите характеристики.

Свържете се с местен дилър