Volvo FH. Но с 20% по-малко CO2

Товарен автомобил за регионални операции и превози на дълги разстояния. Който се движи и работи точно като Volvo FH, който познавате. Но има по-малки размери, както и потенциал за по-ниски разходи за гориво. И не е необходимо да правите компромис нито с управляемостта, нито с производителността.

Euro 6 стъпка C ● 420 к.с./2100 Нм или 460 к.с./2300 Нм ● I-Shift ● Влекач или шаси кабина ● 4×2, 6×2 или 6×4 ● Работен диапазон: до 1000 км 

Петте най-важни причини да изберете Volvo FH LNG

На пазара няма друг товарен автомобил като този. Проверете какво го прави уникален и защо той е отличният избор за вашата фирма и за околната среда. 

Движи се и работи като дизелов автомобил

Движи се и работи като дизелов автомобил

Силовата линия в новите ни товарни автомобили, задвижвани с газово гориво, се базира на обновената ни технология за двигатели. Никой друг не може да ви предложи подобно нещо. Тя осигурява същата ефективност – но с 20% по-малко емисии на CO2*. Новият Volvo FH LNG, задвижван с газово гориво, движи и работи точно като Volvo FH, който познавате. 

Прегледайте спецификациите
Намалете разходите си за гориво

Намалете разходите си за гориво

Новите товарни автомобили от Volvo, задвижвани с газово гориво, предлагат същата горивна ефективност като дизеловите си еквиваленти. Тъй като обаче LNG често е по-евтин, съществува добра възможност да намалите разходите си за гориво.

Намалете вашето влияние върху околната среда

Намалете вашето влияние върху околната среда

Същите превози със същата скорост. Обаче със 20% по-малко емисии на CO2 в околната среда*. Ако имате високи амбиции по отношение на екологията, задвижваният с газово гориво Volvo FH LNG ще ви осигури летящ старт. А ако целите ви са още по-високи, можете да използвате био-LNG и да намалите емисиите със 100%*. Голяма стъпка към нулеви емисии на CO2

Нашият нов двигател, задвижвани с газ

Сдобийте се със стабилно решение

Двигателят представлява сърцето на всеки автомобил. Новият задвижван с газово гориво двигател се базира на модерния D13K. но ние го издигнахме на още по-високо стъпало чрез иновативни решения, задвижвани с газ. Резултатът? Новият двигателG13C с ефективност, равна на тази на дизеловия. А освен това можете да очаквате същите интервали на обслужване, надеждност и ефективност. 

Изпъкнете сред конкурентите

Изпъкнете сред конкурентите

Клиентите ви търсят ли устойчив транспорт? Добре. Volvo FH LNG предлага незабавно 20% намаление* на емисиите на CO2. Освен това дори няма нужда да правите компромис с капацитета за товарене или производителността. Или с конкурентоспособността по този въпрос. 

* Това обхваща емисиите от автомобила по време на експлоатацията, т.нар. „от резервоар-до-колело“. 

Доменико Монге, управляващ директор на Monge & C Spa

Използването на задвижвани с газ автомобили не само ще помогне много за опазване на околната среда. То ще бъде от полза и за нашата компания, тъй като ще намали преките и непреките разходи.

Доменико Монге

Управляващият директор на Monge & C Spa споделя големите си планове за бъдещето.

Тобиас Бергман, продуктов мениджър във Volvo Trucks

Обществото изисква по-чисти алтернативни горива. LNG има потенциала както на незабавно, така и на дългосрочно решение със значително по-малко влияние върху климата.

Тобиас Бергман

Продуктов мениджър във Volvo Trucks за новите автомобили, задвижвани с газ.

Към нулеви емисии

Енергийната ефективност и алтернативните горива са важни за нашата стратегия за преминаване към устойчиви превози. Новият задвижван с газово гориво Volvo FH LNG предлага незабавно 20%* намаление на емисиите на CO2 в околната среда. А възможността за работа с био-LNG означава потенциално намаление със 100%. Този товарен автомобил открива дългосрочни възможности за преминаване към възобновяеми горива – което ни прави по-малко зависими от изкопаемите източници на енергия. 

Това са всички важни стъпки към нашата визия за нулеви емисии на CO2 и за превози, които са устойчиви – както за околната среда, така и за вашата фирма.

 

* Това обхваща емисиите от автомобила по време на експлоатацията, т.нар. „от резервоар-до-колело“. 

Свържете се с местен дилър

Бъдете в течение на новостите относно задвижвания с газ Volvo FH LNG

Вашият дилър на Volvo Trucks ще ви държи в течение на най-новите разработки на задвижвани с газ товарни автомобили във вашата държава.

Свържете се с местен дилър