Научете повече за договора Gold за товарни автомобили Volvo FH

100% максимален пробег – гарантирано

Първокласна конструкция, чудесно обслужване и обширна мрежа за поддръжка. Добавете нашата телематична технология и договор Volvo Gold и получавате гаранция за 100% максимален пробег. Това означава, че вашият товарен автомобил, ще бъде винаги готов за работа, когато се нуждаете от него. А ако не е, ще получите друг товарен автомобил или финансова компенсация.

Увеличете максималния си пробег
Телематика

ТЕЛЕМАТИЧНИЯТ ПОРТАЛ – ВАШИЯТ МЕХАНИК В КАБИНАТА

Тази интелигентна технология дава възможност на сервиза да види данните за двигателя, пробега и разхода на гориво. Механиците могат да видят също така диагностичните кодове на неизправностите и да наблюдават състоянието на най-важните компоненти (спирачни накладки, съединител, акумулатор и т.н.). Това наблюдение намалява непланираните спирания. Освен това означава, че когато пристигнете, сервизът ще бъде напълно подготвен, така че ще бъдете отново на път след възможно най-кратко време.

VAS на повикване – обслужване, където и когато ви е необходимо

Volvo Action Service на повикване – само натиснете бутона

Непланирано спиране насред нищото? Натиснете бутона „VAS на повикване“ и ще се свържете с оператор, който говори вашия език (товарният автомобил проверява националността според картата в дигиталния тахограф). Операторът знае точното ви местоположение и идентификатора на шасито, като може да предаде на механика всички диагностични кодове на неизправности. Не мърдайте, помощта вече е на път.

Получете бутон VAS
Безопасността и максималният пробег вървят ръка за ръка

По-малко инциденти на пътя. По-голям максимален пробег

Обсебени сме от безопасността. Тя е в нашата ДНК. И е основно съображение при проектирането на всеки товарен автомобил Volvo. Колкото по-малко инциденти имате, толкова повече време товарният ви автомобил (и водачът му) е на път. Volvo FH е нашият най-безопасен товарен автомобил. За всички времена. А освен това кипи от функции за безопасност, които предпазват него самия, водача и другите участници в движението.

Запознайте се с най-безопасният автомобил Volvo в света
Свържете се с местен дилър

Обичате ли звука на 100-процентовия максимален пробег?

Местният дилър на Volvo Trucks знае всичко необходимо за увеличаването на максималния пробег. Посетете го или му се обадете.

Свържете се с местен дилър