Качественият сън е вграден

I-Park Cool е специално проектирана, фабрично монтирана и напълно вградена в климатичната система на автомобила. Така че, когато високите температури спаднат рязко през нощта, тя предава управлението на паркинг отоплителя и можете да спите при избраната температура чак до сутринта.

Насладете се на охлаждане с висока ефективност

I-Park Cool е толкова ефективна че осигурява 1000 Вт капацитет на охлаждане за цялата нощ. Ако искате да направите кратка почивка по време на горещ ден, можете да получите силна струя от студен въздух с мощност 2500 Вт за време до един час.

Можете да стоите изправени в кабините Volvo FH Globetrotter и Globetrotter XL

Запазете пространството в кабината за себе си

Последното нещо, което искахме да направим с допълнителния кубически метър пространство, позволяващ изправен стоеж, във Volvo FH, беше да монтираме в него климатик. Така че не го направихме. I-Park Cool е вградена в климатичната система и оставя цялото пространство за вас.

Volvo FH16 опакован в лед, докато е в пустинята

Не прахосвайте нито капка гориво

Монтирането на климатик отгоре върху покрива може да е често срещана практика, но определено не е рентабилно. I-Park Cool е вградена и запазва аеродинамичността и разхода на гориво точно такива, каквито трябва да бъдат.

Влекач Volvo FH с ремарке, паркиран в тъмнината

Осигурете си нощен сън на тишина

I-Park Cool е с 20 децибела по-тиха от другите климатични системи. Това осигурява намаляване със 75% на възприемания шум, по-качествен сън и много по-ведра сутрин.

Свържете се с местен дилър

Време за охлаждане?

Посетете местния дилър на Volvo Trucks за демонстрация на I-Park Cool и за повече информация относно изключително интелигентния Volvo FH.

Свържете се с местен дилър