Кривата на въртящия момент от дизеловия двигател

Погледнете кривите ни.

Отличен въртящ момент при ниски обороти. Изключително широк диапазон на максималния въртящ момент. И пиков въртящ момент, който припокрива пиковата мощност в средния диапазон на оборотите. Сравнете нашите криви на въртящия момент и ще видите разликата. Качете се в кабината и ще я усетите – невероятно ускоряване, несравнима теглителна мощност и горивно ефективен ход при висока скорост, който доставя удоволствие. 

 

Вижте пълните спецификации на силовата линия

Горивната ефективност добавя пари в джоба, а освен това допринася за устойчивостта

Вградена ефективност – и грижа за околната среда

Повишено съотношение на компресия за двигатели с 420 и 460 к.с. Оптимизиран турбокомпресор за двигатели с 500 и 540 к.с. Впръскване на гориво „комън рейл” за всички двигатели и фино настроен софтуер, за да се осигури най-добър контрол на двигателите: плюс по-малко вътрешно триене. Всичко с цел да се оптимизира горивната ефективност и да се подобри въртящият момент от двигателя и реакцията при ниски обороти. Това създава разлика в счетоводния ви баланс. И по отношение на околната среда.

Моторна спирачка на Volvo FH

Моторна спирачка от Volvo – VEB+

Нашата патентована моторна спирачка VEB+ използва разпределителен вал с уникална конструкция, за да погълне до 375 кВт (510 к.с.) при D13. Тъй като е комбинирана с трансмисионната система I-Shift и с интелигентния круиз контрол, можете да поддържате висока средна скорост без влошаване на безопасността или на икономията на гориво.

Мощност на Volvo FH

Изберете мощността си

Направете избор между четири различни мощности – 420, 460, 500 или 540 к.с.

Свържете се с местен дилър

Повече мощност. По-малко гориво

Изпробвайте мощността и ефективността на нашата гама двигатели при местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър