Volvo FH осигурява рентабилността ви от 1993 г. И това е само началото

Още от пускането си на пазара преди двадесет и пет години Volvo FH зададе нови стандарти в превозите с товарни автомобили. Което не е маловажно, когато става дума за производителността и рентабилността на вашия бизнес. За да отбележим този празник, всички вие получавате подарък – обещание, че Volvo FH ще продължи да бъде двигател на прогреса. Това означава още по-голям максимален пробег, нови и революционни идеи, свързани с безопасността, и решения, които ускоряват надпреварата към постигане на нулеви емисии.

Мечта за водача още от първия ден.
Това никога няма да се промени

Водачите са истинските герои на товарните превози. А конструкцията на Volvo FH винаги им осигурява безопасни, ергономични и удобни работни места. Знаем, че нашите иновации променят ежедневния живот на водачите към по-добро, и ще предложим още много неща. Защото макар че продължаваме да усъвършенстваме товарните автомобили, едно нещо винаги ще остане неизменно — Volvo FH е мечта за водача.

Човек, който заварява

На работа за успеха на Volvo FH

Преди 25 години от производствената линия на завода в Туве излиза първият Volvo FH. Оттогава са произведени и ще бъдат произведени още много камиони Volvo FH. Разгледайте заводите и се срещнете със служители от целия свят, които са част от технологичния маршрут на FH, някои от които съществуват и работят по него от самото начало.
 

Гледайте повече >
 

Не пропускайте предишните епизоди – гледайте историята и еволюцията на Volvo FH – този, който постави ново начало.

Епизод 3 – Обещанието на Volvo FH към клиентите >

Епизод 2 – Как Volvo FH се превърна в първия избор на водачите >

Епизод 1 – Историята на Volvo FH >

Жена в заводска среда

Среща на поколенията в завода за двигатели в Скьовде

През 1993 г., когато на пазара е пуснат първият Volvo FH, Даниел вече от няколко години работи на поточната линия в Скьовде. По същото време Несма дори не е била родена. Днес те са колеги и работят усилено всеки ден, за да доставят основния компонент на Volvo FH – двигателя.
 

Прочетете повече >
 

Не пропускайте другите статии за Volvo FH.

Двигателят D12 >

Безопасността като икономия на разходи >

Volvo FH – световният камион >

25 години иновации >

Група хора заедно с Volvo FH

25 поздрава от служители от целия свят

Volvo FH е част от семейството на Volvo Trucks от 1993 г. насам. А това са хората, които продължават да разработват, проектират и произвеждат Volvo FH – без тях камионът шампион нямаше да съществува такъв, какъвто го познаваме. Запознайте се с Шилпа от Индия, младши инженер-механик, както и с други горди служители по целия свят, които работят с Volvo FH по един или друг начин с една и съща голяма всеотдайност.
 

Прочетете повече >
 

Не пропускайте другите интересни фоторепортажи за Volvo FH.

Вижте как Volvo FH поддържа безопасността на пътя > 

Вижте местата, които Volvo FH може да нарече свой дом > 

Вижте еволюцията на Volvo FH >

Редица от камиони Volvo FH

Изпитване на Volvo FH с превоз на свръхтежки и извънгабаритни товари

Марк Фароу стартира MDF Transport заедно с баща си. Днес Марк управлява компанията, базирана в Грейт Ярмут, Англия. Автопарковете се състоят само от камиони Volvo, които според Марк имат голям принос за успеха на фирмата. Запознайте се с екипа на MDF Transport. 


Гледайте повече >
 

Не пропускайте предишните филми за наши клиенти, за които Volvo FH означава много.

Товарните превози като начин на живот – заедно с Volvo FH >

Създаване на наследство с помощта на Volvo FH >

„Специалното издание 25 години Volvo FH“ на фона на селски пейзаж

„Специалното издание 25 години Volvo FH“

Запознайте се с товарния автомобил
Свържете се с местен дилър

Открийте всичко за Volvo FH

Искате да видите общата картина или се интересувате от малките детайли, които превръщат Volvo FH в толкова невероятен товарен автомобил? Вашият местен дилър ще се радва да ви помогне – и да ви осигури страхотна сделка.

Свържете се с местен дилър