Volvo FH осигурява рентабилността ви от 1993 г. И това е само началото

Още от пускането си на пазара преди двадесет и пет години Volvo FH зададе нови стандарти в превозите с товарни автомобили. Което не е маловажно, когато става дума за производителността и рентабилността на вашия бизнес. За да отбележим този празник, всички вие получавате подарък – обещание, че Volvo FH ще продължи да бъде двигател на прогреса. Това означава още по-голям максимален пробег, нови и революционни идеи, свързани с безопасността, и решения, които ускоряват надпреварата към постигане на нулеви емисии.

Мечта за водача още от първия ден.
Това никога няма да се промени

Водачите са истинските герои на товарните превози. А конструкцията на Volvo FH винаги им осигурява безопасни, ергономични и удобни работни места. Знаем, че нашите иновации променят ежедневния живот на водачите към по-добро, и ще предложим още много неща. Защото макар че продължаваме да усъвършенстваме товарните автомобили, едно нещо винаги ще остане неизменно — Volvo FH е мечта за водача.

Историята на Volvo FH

Историята на Volvo FH

Иновациите никога не спират. С пускането на Volvo FH през 1993 г. пътищата се промениха завинаги. 25 години по-късно Volvo FH продължава да разширява границите на превозите с товарни автомобили. Но успехът беше предшестван от много упорита работа и трудни решения.

Гледайте филма
Иновации при Volvo FH

Ето Как Volvo FH продължава да се развива

През 2018 г. Volvo FH празнува първите 25 години успех. За да продължите да направлявате прогреса, трябва винаги да сте начело на конкуренцията. Ето някои примери за това как Volvo Trucks продължава да направлява прогреса.

Прочетете повече
Volvo FH в червения цвят, в който беше пуснат на пазара

25 момента, в които товарният автомобил Volvo FH внесе иновации в света

Volvo FH беше иновативен преди 25 години, когато излезе на пазара – той е също толкова иновативен и днес. Разгледайте тези снимки, които показват 25 момента, в които Volvo FH направи скок напред.

Прочетете повече
Водачите обичат Volvo FH

Водачите обичат Volvo FH – и Volvo FH обича водачите

Volvo Trucks се грижи за водачите. А водачите обичат Volvo FH. Вижте необикновената сватба на бразилски водач Гилерме.

Гледайте филма
Свържете се с местен дилър

Приближете се до Volvo FН

Задавайте въпроси. Намерете някоя част. Уговорете си час за сервизно обслужване. Изгответе спецификациите на товарния автомобил, който е перфектен за вас. Всичко това се случва при местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър