Безпрецедентна управляемост

Повторно създадени конструкции. Повторно проектирано управление. И функции на шасито, които са начало на нещо наистина ново в автомобилната индустрия. Когато конструирахме новия Volvo FH, ние не просто усъвършенствахме управляемостта. Ние я преобразувахме.

Възможността да шофирате с перфектен контрол и по-малко усилия ви прави по-ефективни. И увеличава безопасността ви. Така че се облегнете, затегнете колана и се наслаждавайте на шофирането на товарен автомобил, на който не липсва нищо спортно.

Реалният тест за управляемостта на товарния автомобил се извършва, когато пред вас се изправи друг товарен автомобил, на завой, със скорост 80 км/ч. При Volvo FH това не е проблем.

Стефан Акселсон

Мениджър – управляемост и пътуване, Volvo Trucks

Индивидуалното предно окачване и Volvo Dynamic Steering се комбинират, за да ви осигуряват изключителна стабилност, контрол и маневреност.

Характеристики, предлагани за първи път в света

Две технологии Два повратни момента в автомобилната индустрия. Индивидуалното предно окачване и Volvo Dynamic Steering ви осигуряват стабилност и контрол при всяка скорост и правят маневрирането толкова лесно, че можете да го извършвате с един пръст. Заедно те издигат управляемостта на товарния автомобил на съвсем ново ниво.

Запознайте се с индивидуалното предно окачване
Усъвършенстваното окачване на шасито и амортисьорите осигуряват плавно шофиране

Всичко е оптимизирано

Когато става дума за управляемост, малките промени се натрупват и водят до големи печалби. Поставихме на окачването на Volvo FH по-мощни и по-добре позиционирани пружини. И променихме ъгъла на амортисьорите, за да отклоняват друсането от шасито. В крайна сметка нашите оптимизации подобриха поглъщането на отклоненията със 100%. А вие получавате възможност за устойчиво, стабилно и по-безопасно шофиране по всеки път.

Разгледайте другите ни подобрения по шасито
Свържете се с местен дилър

Не разчитайте на това, което ви казваме

Изпробвайте сами първокласната управляемост, като посетите местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър