Отзив на водач на товарен автомобил за интериора на кабината

Отдаване на чест на водачите на товарни автомобили

Всеки компонент и всяко възможно пространство са внимателно проектирани така, че да се чувствате по-удобно – независимо от това дали сте зад волана, дали си почивате или спите дълбоко в леглото.
Вътрешни пространства за съхранение в кабината на Volvo FH

Един кубически метър допълнително пространство

Правите A-колони, по-ниският тунел за двигателя и повдигнатият покрив осигуряват един кубически метър допълнително пространство. Има чудесни новини и за високите водачи – стандартната височина удари 220 сантиметра.

Искате още подробности? Вижте спецификациите на кабината

Много място за личните ви вещи

Вече има 300 литра допълнително пространство. Просторните отделения за багаж отпред, под леглото, отзад и отвън могат да бъдат персонализирани съобразно точните ви нужди. Освен това има множество хитроумни отделения за дребни предмети.

Леглото в кабината на Volvo FН

По-широко, по-удобно легло

Долното легло е вече с 40 милиметра по-широко при главата и 55 милиметра в средата. Можете дори да изберете ръчно или електронно управлявано легло, което се накланя до 55 градуса – перфектно за почивка, четене или гледане на телевизия.

Вграденият паркинг охладител I-ParkCool

Вграден паркинг охладител

Повишен охлаждащ капацитет без намаляване на вътрешното пространство или на аеродинамиката. I-ParkCool е вграден паркинг охладител, който управлява температурата през нощта и пести гориво през деня.

Научете повече за I-ParkCool
Вътрешният шкаф в кабината на Volvo FH

Електрически шкаф за сушене

Електрическият шкаф за сушене се монтира на горното легло или на стената на кабината и представлява бърз начин за сушене на дрехи, кърпи или обувки. Освен това е енергийно ефективен, безшумен и лесен за съхранение.

Изглед отвътре на кабината на Volvo FH

По-интелигентно и комфортно управление

Напълно регулируемият волан, който се предлага с функция за регулиране в рамките на 20°, прави шофирането удобно. Управлява се удобно чрез крачен педал и можете също да го отмествате от пътя си, когато влизате или излизате от кабината.

Седалка, която е водеща в класа си

Диапазонът на регулиране на седалката е от световна класа. Можете да я премествате на 24 сантиметра в посока напред-назад и на 10 сантиметра в посока нагоре-надолу. Освен това новата форма осигурява първокласна странична опора и по-добра опора за хората с дълги крака.

Индикаторно табло на Volvo FH

Автоматична климатична система със сензори за качество на въздуха

Климатикът с електронно управление има усъвършенствани отвори за въздух и множество сензори и филтри, които пречистват въздуха, преди да изпълни дробовете ви. Резултатът е безпрецедентно качество на въздуха и подобрено размразяване на стъклата.

Система за услуги, информация и забавление

Система за услуги, информация и забавление

Лесна за използване навигация, Dynafleet, по-добра комуникация и качествени аудиозабавления. Интегрираната система на Volvo Trucks за услуги, информация и забавление осигурява тези характеристики общо, в един интерфейс – седеминчов сензорен екран. Управлявайте го ръчно, чрез гласови команди и чрез бутони върху волана.

Преосмислете престоя си в кабината.

Лесно използване

Лесно използване

Използвайте по-лесно управление на услугите, информацията и забавлението. И почувствайте предимствата: по-добра и по-безопасна работа на водача, по-лесна навигация и по-ефективно управление на автопарка.

Тази система комбинира устройството за аудиосъдържание и забавление в кабината с Dynafleet и функциите за навигация.

Интегрирането на услугите, информация и забавлението означава, че с тях се работи лесно. Докоснете екрана, чукнете по волана или използвайте гласа си. Което ви е най-удобно.

Покривен люк на Volvo FH

Покривен прозорец, който повишава безопасността

Покривният люк с тонирано стъкло засилва чувството за простор, светлина и въздушност в кабината, а освен това служи и като авариен изход. Предлага се и с щора, мрежа против комари и опция за електронно управление.

Свържете се с местен дилър

Дръжте се като у дома си

Чувствайте се удобно. Пробвайте седалката. Леглото. Разгледайте всички шкафове. Няма да повярвате колко много място има там.

Свържете се с местен дилър