Спецификации на кабината за Volvo FЕ

  • Размери на кабината
  • Характеристики на кабината

  

Размери на кабината

Дневна кабина

Дневна кабина с удобна и ергономична зона за водача. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 1 600 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Комфортна кабина

Комфортната кабина предлага допълнително пространство, което може да бъде оборудвано с единично легло или да се използва като офис пространство с допълнителни отделения за багаж. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 2 000 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Спална кабина

Спална кабина с легло за един човек. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 2 200 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Кабина с нисък вход

Кабина с нисък вход, ниско входно стъпало и пространство за до трима пътници с предпазни колани. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 2 200 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Характеристики на кабината

Окачване на кабината
Механично предно и задно окачване: винтови пружини и амортисьори. Пневматично предно и задно окачване: въздушни възглавници.

Седалка за водача
Три различни нива на комфорт: Комфортна (Comfort), Стандартна (Standard) и Икономична (Economy). И трите са снабдени с възможност за регулиране на облегалката, дължината, височината и наклона напред, както и с вградени облегалки за глава

Седалка на пътника
Предлагат се три различни нива на комфорт: Стандартно (Standard), Икономично (Economy) или Базово (Basic).

Цветове на кабините
Предлага се в 300 фиксирани варианта. Най-хубавото е, че могат да бъдат поръчани допълнителни цветове по желание на клиента.

Волан
Воланът е с диаметър 460 или 500 милиметра в зависимост от конфигурацията на товарния автомобил и може да бъде регулиран пневматично до желаната позиция.

Покривен люк
Кабината може да се оборудва с покривен люк, който се отваря на 50 милиметра. Той се предлага в изпълнение от стъкло или стомана. Люкът може да се управлява ръчно или електронно.

Отопление на кабината
Отоплението на кабината се предлага в два варианта: ръчно управлявано, само отоплител, или ръчно управлявани отоплител и климатик. Предлага се система с паркинг отоплител с мощност 2 кВт, която може да се зададе в спецификацията като опция.

Вътрешно пространство за багаж
Вътре в кабината има много практични и лесно достъпни отделения за съхраняване на документи и лични вещи. Над прозореца има две отделения за багаж, както и четири DIN отделения. В спецификацията като опции могат да се зададат множество различни кутии за съхранение и кутии за тунела, подложка за писане и закачалки за дрехи.

Клаксони
Можете да избирате между два типа допълнителни клаксони - електрически или пневматични: или два клаксона, монтирани на покрива и управлявани пневматично, или един електрически клаксон под предния капак.

Легло
Леглото се предлага като състоящо се от една или две части и с ширина 580 или 780 милиметра. Като опция се предлага защитна греда за леглото.

Кабина с нисък вход
Кабината не само е значително по-ниско, но и вратата за водача се отваря на 90°, има равен под, видимостта на водача е отлична и разбира се, тъй като е Volvo – безопасността е на върхово ниво.

Изтегляне

Спецификации на кабината

Изтегляне на всички спецификации на кабината като PDF. Изтегляне(PDF, 2.1 MB)
Свържете се с местен дилър

Дръжте се като у дома си

Чувствайте се удобно. Пробвайте седалката. Леглото. Разгледайте всички шкафове. Няма да повярвате колко много място има там.

Свържете се с местен дилър