I-Shift подобрява производителността

I-Shift – нашата най-интелигентна скоростна кутия досега

Лесна, надеждна и изключително ефективна, I-Shift преобрази шофирането на товарни автомобили. Водачите я харесват, защото няма тежък съединител, няма лост, с който да се борите, и всяка смяна на предавките е перфектно синхронизирана. Освен това ви спестява до 5% гориво, така че превозвачите също я харесват.

Кабината на Volvo FЕ – за голям комфорт и производителност

Перфектната среда – за работа и за почивка

От момента, в който се качите във Volvo FE (като използвате оптимизираното входно стъпало), до края на работното време, всичко е проектирано така, че да ви направи по-производителни на пътя. И да се чувствате по-комфортно в края на деня.

Хвърлете поглед в кабината
Volvo FE е с двигател D8K.

Повече мощност

Номиналната мощност от 350 к.с. на двигателя D8K придава на Volvo FE повече възможности от всякога. Тя позволява на водачите да свършат повече за по-малко време. Повече мощност, за да бъдете продуктивни.

 

Вижте спецификациите на силовата линия
9-тонната товароносимост на предния мост увеличава товарния капацитет.

Още един тон за предния мост

Новият преден мост издържа натоварване до 9 тона – това е с един тон повече отколкото преди. Това означава повишена товароносимост или просто универсалност за поемане на повече типове транспортни курсове. И ви прави още по-производителни.

Вижте спецификациите на шасито
Dynafleet увеличава производителността

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Свържете се с местен дилър

Бъдете по-продуктивни

Говорете с местния дилър на Volvo Trucks. Той знае как да направи вас и бизнеса ви колкото е възможно по-производителни.

Свържете се с местен дилър