Проектираната наново седалка на Volvo FЕ вече е още по-безопасна

Облегнете се. Затегнете колана. Бъдете в безопасност

Подсилената седалка и по-здравото й закрепване намаляват движението напред в случай на автопроизшествие. Проектираната наново опора за врата поддържа главата ви неподвижна и добре защитена. А вграденият предпазен колан ви предпазва посредством първокласната си устойчивост при удар. След като въпросът с безопасността е решен, всичко, което ви остава, е да изберете цвета на предпазния колан – черен или червен, който привлича погледа?

Системи на Volvo FE за абсорбиране на енергията при заден удар

Защита за вас и за останалите

Нашите системи за абсорбиране на енергията при челен и заден удар са предназначени да предпазват леките автомобили да не попаднат под товарния автомобил при удар, като по този начин намалява вероятността за нараняване на пътниците. А електронната ни програма за стабилност намалява ефективно риска от странично занасяне и преобръщане. В рискови ситуации тя се задейства незабавно, като намалява мощността на двигателя и задейства поотделно спирачките на всяко колело на товарния автомобил и на ремаркето.

Прочетете повече за нашите системи за безопасност тук
Предоставя най-добрата възможност да виждате – и да ви виждат

Повишена видимост

При външните огледала с електронно управление вие решавате какво да виждате. С новите дневни светлини другите ще ви виждат по-добре. Осигурете си по-добра видимост в тесни пространства чрез допълнителните странични прозорци. А с опционалния прозорец за гледане назад можете да държите товара си под око.

Броня от три части за Volvo FЕ

Броня, състояща се от три части

Стоманените ъгли придават на бронята изключителна устойчивост при удар, като намаляват риска от щети и разходи за ремонт. А в случай на удар отделните детайли изолират въздействието му, така че трябва да смените само повредените участъци.

Volvo FЕ с усъвършенствана алармена система с дистанционно управление

Защитена система

Усъвършенстваната алармена система с дистанционно управление спомага за защитата на Volvo FE. Тя се активира лесно, ако неканени гости се опитат да отворят вратите или да повредят автомобила, и ви осигурява ви спокойствие, когато сте далече от него.

Разгледайте опционалното предпазно оборудване от Volvo

Допълнителни опции за безопасност

Необходима ви е предпазна жилетка? Портативна предупредителна лампа? Можете да оборудвате вашия товарен автомобил Volvo с всички допълнителни опции за безопасност, от които се нуждаете.

Свържете се с местен дилър

Готови ли сте да повишите нивото на безопасност?

Посетете местния дилър на Volvo Trucks. Той ще ви разкаже за функциите за безопасност от световна класа на кабината.

Свържете се с местен дилър