Volvo FE, пълноправен член на фамилията Volvo

Част от фамилията

Леко заоблен, аеродинамичен дизайн. Смели линии и графика. V-образни светлини, които са запазена марка. Volvo FE може да е по-малък, но по-малките размери означават също така пъргавина и ниско тегло – две качества, които са много ценени при операциите в близост до градовете. Запознайте се с един пълноправен член на фамилията Volvo.

Новият външен вид на Volvo FЕ

Отличителна марка

Новият дизайн на Volvo FE се характеризира с повдигането на класическата метална емблема на Volvo от решетката до нова, по-висока и по-забележима позиция. Това създава визуално впечатление за по-голямо предно стъкло, което на свой ред кара водача да се чувства „по-близо до улицата“, а товарният автомобил е по-малко „плашещ“ в интензивния трафик.  

Кабината на новия Volvo FE намалява съпротивлението на въздуха

Освободете въздушния поток

Леко заобленият аеродинамичен дизайн на Volvo FE намалява въздушното съпротивление – така се подобрява управляемостта и се пести гориво. А предната решетка с отличителна структура от пчелни кутийки позволява по-ефективен въздушен поток, улесняващ по-доброто охлаждане на двигателя и процеса на последваща обработка.

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър

Спрете и разгледайте

Решете за себе си дали Volvo FE е най-добре изглеждащият товарен автомобил за дистрибуция на пътя. Просто посетете местния дилър на Volvo Trucks.

Свържете се с местен дилър