Шасито на Volvo FЕ – за лесно монтиране на надстройки

Здраво, но и универсално

Шасито на Volvo FE може да бъде конфигурирано за почти всяка надстройка. Квадратната му плоска конструкция е издръжлива и здрава, което улеснява монтирането на надстройка и намиране на решение, задоволяващо и най-големите изисквания при работа. Освен това усъвършенстваното оборудване на шасито за Euro 6 означава, че Volvo FE остава незасегнат от по-строгите изисквания за емисиите.

Инструкции от Volvo за производителите на надстройки – спомагат за съкращаване на времето за изпълнение на поръчките

По-малко време при специалиста по надстройките

Поръчайте своя Volvo FE и специалистът по надстройките може да влезе веднага в Инструкциите от Volvo за специалистите по надстройките. С помощта на точните спецификации и 3D чертежите, които се намират в системата, работата може да започне дори преди товарният автомобил да е напуснал завода. Така че доставката е по-бърза, а също и по-рентабилна.

Инструкции на Volvo за производителите на надстройки
Електронната система за управление на Volvo FЕ

Бързо, лесно товарене

Електронната система за управление (ECS) може да се използва за управлението на нивелирането на въздушното окачване чрез превключватели на арматурното табло или чрез контролен блок. Това означава бързо, лесно товарене на всякаква височина.

Изберете между механично или въздушно окачване на кабината

Най-съвременно окачване

Осигурете си гарантирано плавно шофиране. Изберете механично окачване на кабината с винтови пружини и амортисьори както отпред, така и отзад. Или пълно въздушно окачване на кабината, което има възглавници отпред и отзад.

Електронна спирачна система на Volvo FE

Електронна спирачна система (EBS)

При Volvo FE отпред и отзад се използват пневматични спирачки с вентилирани дискове. Спирачната му система с електронно управление (EBS) осигурява по-бърза и по-безопасна реакция при спиране и спомага за намаляване на износването на спирачките. Системата включва ABS и система за смесване на спирачното действие, която използва различните спирачки на товарния автомобил за осигуряване на по-едновременно спиране и за намаляване на износването на гумите и спирачките. Разширеният пакет EBS включва и функцията за задържане на място при потегляне по наклон.

VT

Започнете да го създавате

Посетете местния дилър на Volvo Trucks, за да прегледате възможностите за конфигурацията и да изготвите спецификациите за перфектния за вас Volvo FE.

Свържете се с местен дилър